Немања 2121 Napisano Avgust 19 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Има ли неки колега из Штудгарда а да има мало времена и да је вољан да погледа нешто? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Avgust 19 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga napisa ovako na cirilici, jos lose receno, ni taj sto zivi tamo nece skontati da se radi o Stuttgartu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Avgust 19 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ју, сад видим, да сам у теми лепо написао, а у тексту да сам прогутао слова Нема везе, неко из Немачку, по могућству из Штуттгарда… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 693 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Немања je napisao: Има ли неки колега из Штудгарда а да има мало времена и да је вољан да погледа нешто? idem u petak u StutgarD (ne obecavam nista) ako budem imao vremena i ako nije nista specijalno komplikovano, mozda bih mogao da bacim pogled Nemanja nije pogresio, jer je koristion franacki (fränkische) dijalekat - t citaju kao d...samo je onda trebalo da napise Sdudgard 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Avgust 20 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, saxomofon je napisao: idem u petak u StutgarD (ne obecavam nista) ako budem imao vremena i ako nije nista specijalno komplikovano, mozda bih mogao da bacim pogled Nemanja nije pogresio, jer je koristion franacki (fränkische) dijalekat - t citaju kao d...samo je onda trebalo da napise Sdudgard Пошаљи ми број на пп, лакше ће нам бити да ти објасним Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Avgust 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u Stuttgartu ali nisam ni daleko.... zavisi sta je u pitanju,mozda bih mogao da pomognem. P.S. Mislim da je @wragg bas u Stuttgartu Promenio Avgust 20 član rus022 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Avgust 20 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan И мени треба неко близу Франкфурта да ми узме машину за дубинско па би је некако пребацили за Србију. Наравно ако оглас није превара, пошто је баш јефтина а стоји дуго. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Avgust 20 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marko05 je napisao: И мени треба неко близу Франкфурта да ми узме машину за дубинско па би је некако пребацили за Србију. Наравно ако оглас није превара, пошто је баш јефтина а стоји дуго. Ако се јави још неко од колега да му треба нешто из Немачке ето нас тамо, комбијем 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Avgust 21 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Немања said: Ако се јави још неко од колега да му треба нешто из Немачке ето нас тамо, комбијем Ја сам за. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Avgust 23 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 8. 2024. at 10:23, rus022 je napisao: Nisam u Stuttgartu ali nisam ni daleko.... zavisi sta je u pitanju,mozda bih mogao da pomognem. P.S. Mislim da je @wragg bas u Stuttgartu Sorry, tek sad vidjeh. Na zalost (ili na moju srecu) sam trenutno na godisnjem u Hercegovini i vracam se tek tamo sredinom devetog mjeseca. Ako tada bude sta trebalo, slobodno se javite. Uvijek sam spreman pomoci 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Avgust 23 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, wragg je napisao: Sorry, tek sad vidjeh. Na zalost (ili na moju srecu) sam trenutno na godisnjem u Hercegovini i vracam se tek tamo sredinom devetog mjeseca. Ako tada bude sta trebalo, slobodno se javite. Uvijek sam spreman pomoci Хвала колега пуно што си се јавио, хвала такође и колегађа @saxomofon i @rus022 што су се јавили и желели да изађу у сусрет али нажалост шваба је одбио моји великодушну понуду, тако да сам извисио али што би рекао деда, бар смо пробали 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...