Jovan Ristic 5349 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je bilo glasina da će se proizvodnja V-Strom-a 650 nastaviti i dalje, ipak se posle 20 godina prestaje sa proizvodnjom i V-Strom 650 polako, ali sigurno odlazi u istoriju. Euro Sumar mi je potvrdio tu informaciju, ali su mi i rekli da su poručili solidne zalihe V-Stroma 650 i da će ga sigurno biti u prodaji i u toku sledeće sezone. Suzuki V-Strom 650 odlazi u istoriju - BJBikers.com BJBIKERS.COM Posle 20 godina postojanja došao je kraj za Suzuki V-Strom 650. Euro Sumar je potvrdio da prestaje proizvodnja za V-Strom 650. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Avgust 19 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sad ili nikad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1210 Napisano Avgust 19 Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Zgrabih jednog crno-zlatnog, cekamo isporuku. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano Avgust 19 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Rider000 je napisao: Zgrabih jednog crno-zlatnog, cekamo isporuku. Pozdrav, gde si uzeo motor i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1210 Napisano Avgust 20 Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Dani_jel89Suzuki Horgos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Avgust 20 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Daj detalje, moze i unprivatnim porukama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1210 Napisano Avgust 20 Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Poslao u PP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 111 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Situacija kao u tamnom Vilajetu, ko kupi kajaće se ko ne kupi kajaće se Mislim da je zaista best buy za taj novac, ako se neko dvoumi zbog delova mislim da je suludo o tome razmišljati jer strom se ne kvari P. S. Atilu bolje zvati telefonom, vrlo razuman covek koji za sebe voli da kaze da je prvenstveno bajker a tek onda prodavac. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1210 Napisano Avgust 20 (promenjeno) Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @madjijaSvaki proizvodjac je duzan da obezbedi delove minimum 10god nakon prestanka proizvodnje nekog modela. Promenio Avgust 20 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3814 Napisano Avgust 20 Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Rider000 je napisao: @madjijaSvaki proizvodjac je duzan da obezbedi delove minimum 10god nakon prestanka proizvodnje nekog modela. U teoriji, u praksi je drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 60 Napisano Avgust 20 U prolazu, 74 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno nisam mogao da pređem preko kvaliteta izrade istog što se tiče plastika i iako sam bio baš, baš zagrejan, otišao lično….misleći da idem da ga kupim- ali,..ne sviđa mi se ni malo, ali stvarno. Da dam pare za nov motor koji mi je čak u salonu ružan, ne bih. Znam da je dobar, pouzdan, super za dvoje i sve drugo, ali džaba. Baš ružan! Govorim iz ličnog gledišta, što ne znači da je svima takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Avgust 20 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, DAR'C NS said: Ja stvarno nisam mogao da pređem preko kvaliteta izrade istog što se tiče plastika i iako sam bio baš, baš zagrejan, otišao lično….misleći da idem da ga kupim- ali,..ne sviđa mi se ni malo, ali stvarno. Da dam pare za nov motor koji mi je čak u salonu ružan, ne bih. Znam da je dobar, pouzdan, super za dvoje i sve drugo, ali džaba. Baš ružan! Govorim iz ličnog gledišta, što ne znači da je svima takav. Nema veze, trebalo je da ga kupis, vozis malo i sledece godine prodas za 9-10 000 Vidis da stromovima raste cena. JOs sad kad se ne proizvode vise, a 800 kosta oko 10000, ima mesta izmedju 8 i 10 za zaradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iva_28 11 Napisano Septembar 1 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 8. 2024. at 23:01, Rider000 je napisao: Zgrabih jednog crno-zlatnog, cekamo isporuku. Mogu li i ja da znam vise detalja kako kupiti i gde? (nov clan ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8005 Napisano Septembar 2 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Možeš, ali ovde se smatra izrazom poštovanja prema ovoj zajednici kada se novi član prvo predstavi u odgovarajućoj temi: https://forum.bjbikers.com/forum/15-predstavljanje-članova Evo ovde možeš saznati sve što te zanima: Suzuki Motor | Suzuki Srbija - Horgoš | Prodaja i Servis WWW.SUZUKIMOTOR.RS Ovlašćeni Suzuki Koncesionar za Srbiju | Prodaja i Servisiranje Novih i Polovnih Motocikala (suzuki motori... Moj buraz je '22 kupio novi 650XT kod njih, dobio najbolje uslove... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iva_28 11 Napisano Septembar 2 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на скретању пажње, исправила сам своју грешку у нади да ми нећете замерити на незнању Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 2 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ili ovde: Suzuki - Motori WWW.SUZUKI-SRBIJA.RS Suzuki Euro Sumar d.o.o, zvanični uvoznik i distributer Suzuki automobila za Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...