PetraBG 212 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan On 8/28/2024 at 11:32 AM, Peppermint said: Nisam znala da ovo postoji i da mi je iskočilo pre par meseci verovatno bi mi već bilo na nogama . Trenutno mi je 300NK taman po meri, tih pola cm ispod pete da bi celo stopalo bilo skroz oslonjeno se i ne primećuje jer su retko obe noge istovremeno dole. Pošto je plan da se bar dve godine zadržim na ovih 300 kubika nadam se da mi ni u narednom koraku neće trebati nešto specijalno. Ali o tome ću misliti kad za to dodje vreme, sada sam presrećna sa mojim novim konjićem. Petra, imaš pozdrave od instruktora Milivoja, stalno mu dolaze neki novi klinci i novajlije kao ja a on i dalje ima isto strpljenje za svakoga iako po ceo dan ponavlja iste stvari. Koncentracija, opuštenost, pogled. Pre neki dan rekoh jednom njegovom kandidatu na obuci "slušaj Milivoja, sve što kaže je tačno, znao je čak i kako ću prvi put da padnem i lepo me upozorio ali ...". Jako sam srecna sto me je on ucio da vozim jer sam se bas divno iznenadila pristupu koji ima prema ucenju kandidata pogotovo sto sam relativno bila potpuni novajlija A posebno nakon horor prica gde instruktori nista te ne uce nego ocekuju da dodjes naucen koje su mi svi pricali Pozdravi i ti njega puno, mada ja njega povremeno vidim kad obrnem krug oko banjice drago mi je da ti 300NK odgovara sto se tice visine jer je to dosta bitno,ja sam se namucila podosta sa mt07 jer sam sve radila na prsticima zelim ti puno kilometara uzivanja sa novim konjicem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...