Balkan Art 30 Napisano Avgust 13, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ja sam Siki, Balkan Art Ovu pesmu i spot sam napravio kao zahvalnost bajkerima što na svojim moto skupovima oživljavaju rokenrol: https://www.youtube.com/watch?v=T3fG7bnZgXU 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5610 Napisano Avgust 14, 2024 (promenjeno) Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Odoo na motooor...Ala roka svaka cast.Bravo. Rock n roll nije umro.SGI je top odradjen.Bravo. Promenio Avgust 14, 2024 član Bole37 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balkan Art 30 Napisano Avgust 14, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bole37 , bajkeri su zaslužili da imaju jednu svoju pesmu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Avgust 14, 2024 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ziv i zdrav ti nama bio jos100 godina, pa da cujemo jos koju od tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10134 Napisano Avgust 14, 2024 Ne silazi, 2337 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balkan Art 30 Napisano Avgust 14, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braći bajkerima Dane Deda i Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Avgust 14, 2024 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao,a za pesmu BRAVOOOO. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balkan Art 30 Napisano Avgust 14, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Luckygsxr , veliko hvala i veoma mi je drago što sam ovde sa ljudima dobre duše i velikog srca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaz 104 Napisano Avgust 15, 2024 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za aranžman, video i naravno pesmu! Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balkan Art 30 Napisano Avgust 15, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gaz , veliko hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Avgust 16, 2024 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве ... и наравно добре музике 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balkan Art 30 Napisano Avgust 16, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ПИпезос, veliko hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2149 Napisano Avgust 19, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добро дошао. Свака част за песму, труд, вољу.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 322 Napisano Avgust 21, 2024 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Pesma je AI generisana, zar ne? Prosto je neverovatno koliko je AI napredovao za nekoliko godina, od odgovaranja na pitanja do pravljenja pesama sa sve pevanjem na raznim jezicima. Sjajno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4208 Napisano Avgust 21, 2024 Nemanja Stojanović, 1417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da mi kažeš da je AI napisao tekst, odradio instrumente i vokale, spakovao sve uz spot, otvorio nalog na forumu i okačio video u temu... Ne bih mogao da se kladim da nije istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8601 Napisano Avgust 21, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon mnogo desetina moto skupova stotine rnr svirki, mogu da kažem da je pesma tra la la, kao i gomila drugih na istu temu, ništa posebno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17253 Napisano Avgust 21, 2024 Integrisan, 5106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su sve te pesme bajkeri- rokeri krindz ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 322 Napisano Avgust 22, 2024 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Skittles said: Da mi kažeš da je AI napisao tekst, odradio instrumente i vokale, spakovao sve uz spot, otvorio nalog na forumu i okačio video u temu... Ne bih mogao da se kladim da nije istina. 4 hours ago, mrle said: Nakon mnogo desetina moto skupova stotine rnr svirki, mogu da kažem da je pesma tra la la, kao i gomila drugih na istu temu, ništa posebno. 3 hours ago, Motorcyclist said: Meni su sve te pesme bajkeri- rokeri krindz ... www.suno.ai Bukvalno se napiše "Pesma o bajkerima, slobodi, tralalala" izabere se žanr i izbaci sve. Tehnologija čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5610 Napisano Avgust 22, 2024 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ta ai je zivo sranje.Pojma nema.Ja napisem da mi da brojeve lotoa koji ce biti izvuceni, ona me odjebe... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 22, 2024 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarv ,samo napred sledeca ce biti bolja neodustaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balkan Art 30 Napisano Avgust 22, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Skittles je napisao: Da mi kažeš da je AI napisao tekst, odradio instrumente i vokale, spakovao sve uz spot, otvorio nalog na forumu i okačio video u temu... Ne bih mogao da se kladim da nije istina. Skittles, zahvaljujem na komentaru, sve tekstove za moje pesme pišem ja. Ai ne zna da napravi smislen tekst, Scenario za pesmu je moja idejai a video sam radio ja uz pomoć više različitih Ai alata. Normalno, koisti se i softver za obradu videa i fotografija, kao i softver za obradu muzike. Svaki kadar se radi posebno i uzimaju se samo oni kadrovi koji odgovaraju osnovnoj ideji.,Ai je samo alat kao što je foto aparat alat za prevljenje fotografije. Posedovanje fotoaparata ne garantuje da će neko napraviti dobru fotografiju, nešto slično je i sa Ai, Izrada samog videa, čak i uz pomoć Ai je dugotrajan i komplikovan proces. Posebno je bitno održati konzistentnos karaktera, sinhronizaciju itd. Svako dobro želim 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balkan Art 30 Napisano Avgust 22, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, aleksuzuki 650sv je napisao: Pozdarv ,samo napred sledeca ce biti bolja neodustaj. aleksuzuki 650sv, zahvaljujem na komentaru i srdačan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balkan Art 30 Napisano Avgust 22, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bole37 je napisao: Ta ai je zivo sranje.Pojma nema.Ja napisem da mi da brojeve lotoa koji ce biti izvuceni, ona me odjebe... Hahaha, isprovocirao si je Iskren pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balkan Art 30 Napisano Avgust 22, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, h0use je napisao: www.suno.ai Bukvalno se napiše "Pesma o bajkerima, slobodi, tralalala" izabere se žanr i izbaci sve. Tehnologija čudo Pre 9 sati, Motorcyclist je napisao: Meni su sve te pesme bajkeri- rokeri krindz ... Zahvaljujem na komentaru, neko voli neko ne, to je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balkan Art 30 Napisano Avgust 22, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, mrle je napisao: Nakon mnogo desetina moto skupova stotine rnr svirki, mogu da kažem da je pesma tra la la, kao i gomila drugih na istu temu, ništa posebno. Zahvaljujem na komentaru, neko voli neko ne, ukusi su različiti ali svaki komentar je dobrodošao za buduću korekciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...