igor1992 8 Napisano Avgust 9 U prolazu, 19 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li neko zna kako i da li uopste moze da se montira nosac koji sam uzeo za telefon na moj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Avgust 9 (promenjeno) Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim sa slike to nije tip nosača koji se montira oko cevi, već ide u cev. Nabije se u cev, imbusom se stegne, guma se raširi i tako da učvrsti. Ne znam gde bi to mogao da namontiras. Ovaj koji si ti uzeo se koristi za sportske motore sa heblovima koji imaju rupu u centralnom srafu Promenio Avgust 9 član aca-pn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 8 Napisano Avgust 10 U prolazu, 19 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, aca-pn je napisao: Kako vidim sa slike to nije tip nosača koji se montira oko cevi, već ide u cev. Nabije se u cev, imbusom se stegne, guma se raširi i tako da učvrsti. Ne znam gde bi to mogao da namontiras. Ovaj koji si ti uzeo se koristi za sportske motore sa heblovima koji imaju rupu u centralnom srafu Moracu onda da zamenim ili vratim. Hvala na odgovoru, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...