kumche 332 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MLADIĆ POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI Užas kod Bogatića: Motorom podleteo prikolicu U stravičnom udesu u Klenju kod Bogatića oko 18 časova na mestu je poginuo motociklist B. N. (28) iz Badovinaca. Blic6. avgust 2024.19:38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 7 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Tugaaa !! Znao sam ga , kakva momcina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Avgust 7 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Ninja66 je napisao: Tugaaa !! Znao sam ga , kakva momcina. Jel se zna sta se desilo, neosvetljena prikolica ili je traktor presekao put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5008 Napisano Avgust 7 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, tloken je napisao: Jel se zna sta se desilo, neosvetljena prikolica ili je traktor presekao put? Pa sta ima da je osvetljava u 6 popodne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Avgust 7 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bole37 je napisao: Pa sta ima da je osvetljava u 6 popodne? Promakla mi je informacija da je u 18 casova, svakako traktor mora imati rotaciju, signalizaciju, trokut na prikolici,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно сунце тукло у њега и није ни видео трактор Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...