Markone88 4877 Napisano Jul 29, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Fiestica očuvana perfektno. Limarija, enterijer, mehanika, motor sve je tip-top. Održavana redovno. Gume ove 15" all seasson. Alu felne. Pre mesec dana uradjeno: mali servis, antifriz, pločice napred, zamenjena posuda antifriza, zamenjen termostat i kućište termostata. Uradjen servis klime. Na autu sve radi i pali ko mina. Klima radi super. U proteklih 20 000km uradjen i veliki servis, i diskovi napred, i zamenjen senzor radilice.... Potrosnja grad 8l, otvoreno do 110kmh oko 6l. Rwgistrovana do 4-jula 2025, cena rege je 27000. Bice dostupna za kupovinu 15og avgusta, cekam drugi auto da mi stigne. Slike mogu da posaljem na viber Cena 2700e Marko 0629211582 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2270 Napisano Jul 29, 2024 Drug član, 992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Fiesta me ne zanima al me zanima šta si drugo uzeo E da, nisam video u oglasu koje godište Fiesta? Eto da ne bude da komentarišem baš u prazno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4877 Napisano Jul 29, 2024 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, slobasuper9 said: Fiesta me ne zanima al me zanima šta si drugo uzeo E da, nisam video u oglasu koje godište Fiesta? Eto da ne bude da komentarišem baš u prazno.... Renault Koleos nasao sam dobar bas Promenio Jul 29, 2024 član Markone88 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Jul 29, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima Koleos Godište, km, oprema? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4877 Napisano Jul 30, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pisacu tamo u temi svet automobila kad stigne. Da ne zatrpavam ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4877 Napisano Jul 30, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo i oglasa za fiestu Ford Fiesta 1388 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ford Fiesta 1388, 2003. godište, Hečbek, Benzin 1388 cm3, vozilo prešlo 108000 km, Banovo Brdo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5579 Napisano Jul 30, 2024 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da potvrdim da je ovaj auto salonsko stanje. Ja isao da mu ga gledam, samo sam ga u prolazu pogledao i bilo mi dovoljno, isto je toliko i Marku trebalo kad ga je dosao kupiti. Ukratko, vozio stariji covek dugi niz godina, preminuo, sin nasledio, i kasnije prodao Marku, bukvalno skoro u suzama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4877 Napisano Jul 30, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @drmilan_ samo bih dodao da sam auto otisao da platim i uradim ugovor pa sam tek onda otisao da vidim i uzmem auto. Milance je to aminovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10175 Napisano Jul 30, 2024 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bio Marko sa njim do mene, sve potvrđujem. Auto je extra ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4877 Napisano Avgust 2, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ode, prvi kupac nije hteo da ode bez njega 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...