Blaza 9813 Napisano Jul 29 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam na drugom mestu Pa da pitam i ovde, da li znate gde može da se kupi ili prepravi postojeći korman ? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1715 Napisano Jul 29 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo se lepše vozi'otvoreniji' volan, od ovog bas bas zatvorenog. Šta god da smislis nemoj seći ovaj postojeći, da ne ostaneš i bez' vrapca u ruci' Imamja nekih volana i znam da ljudi uvek dolaze da uzmu neki otvoreniji i zamene svoj fabrički. Reci mi da li je prečnik cevi Harlijevski 25.4mm ili standard 22mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Jul 29 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, malitomic je napisao: Reci mi da li je prečnik cevi Harlijevski 25.4mm ili standard 22mm Trenutno sam na odmoru, ne mogu da proverim. 22 nije sigurno, ili 25 ili 28 mm. Inače, vozio sam ga na tehnički i nazad, ja sam malo "kraći" (173 cm) pa mi je malo daleko, mada mogu da ga vozim. I ja više volim otvoreniji volan,i na ER 5 sam takav stavio. Ovde je jedini razlog da mi bude malo bliže, ako ga ostavim za sebe. Inače, kačenje nije preko polutki, već je fabrički zavareno sa donje strane dva brezona, koja prolaze kroz gornji trougao, i drže ga dve matice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Jul 30 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Da malo pomognem 25,4 je taj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...