Nile. 1467 Napisano Jul 25 (promenjeno) V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Poklonio bih uz par sms poruka za jednog malog decaka kome su potrebna sredstva za lecenje. Guma je u voznom stanju i moze da posluzi, nije nova i nije sjajna ali nije ni za bacanje. Nije vulkanizirana niti potrosena skroz, ima jos zivota u njoj. Promenio Jul 25 član Nile. 18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jul 26 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sacekao sam od juce rekoh da se javi neko kome je potrebnija.... Ako se niko na PP nije javio ja bih gumu uzeo Nile, imam je za koga. Hvala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 26 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Shone tvoja je, idem na neku vikend turu pa kad se vratim od ponedeljka dogovaramo se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jul 26 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nile! Zvao ne zvao mi smo iz kuce svi poruke poslali... Kao roditelj posebno patim kada ovako nesto vidim, za svako detence samo srecu i zdravlje zelim! Aj, lepu voznju zelim. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Jul 26 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Saljem poruku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 26 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Usput hvala svima koji su poslali poruku, znam da vas ima dosta i ako se ne oglasavate! Ziveli 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11129 Napisano Jul 27 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Guma nek ide kome treba,mi pustamo poruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Jul 27 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, +1! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 822 Napisano Jul 28 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za inicijativu! Poslao poruke 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jul 31 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Generalije poslate na PP, molim obavesti me o slanju da na adresi budem. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...