test 1 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je lancanik ,koji izgleda kao ovaj na slici moze i sa vise zubaca samo da je isto kacenje i promjer za osovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan si cuo za benzin i krpu? ;D sorrry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene licno mrzi da brojim , a verujem i ostale .Tako da nebi bilo lose da napises dimenzije kao broj zuba raspon i velicinu rupa itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan si cuo za benzin i krpu? ;D sorrry za off kralju ovaj lancanik ide u smece necu ga stvarno prati radi toga da bi slika ljepse izgledala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ima 37 zubaca,znaci moze i za koji zubac veci da bude nesmeta. a za mjere nisam siguran ujutru cu vam napisat mjere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da bacas,ako ne nadjes originalni lepo odneses to kod nekog dobrog metalo-strugara i napravi ti isti takav,a mozes da biras broj zubaca,zavisi hoces li vecu brzinu sa manjim brojem obrtaja ili sirovu snagu u brdu.Ovde kod nas uzimaju do 30 eura za dobro napravljen lancanik.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vec nosio kod nekog lika u spuz posto sam vidio reklamu u tender oglase da pravi zupcanike ,lancanike i sl. ali mi lik rekao to ce mnogo da te kosta moram da stelujem masine posebno za to da pravi strugove ,i nije htio da mikaze kolko ce da me kosta. ako neko zna nekog u cg ko se bavi pravljenjem lancanika neka mi javi,po mogucnosti neko provjeren nije problem platio bih i do 50e samo da napravi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Druze mozda je mogu da ti pomognem . Radio i prepravljao sam dosta stveri pa i ovo cudo . Uzmi dobar lancanik koji ti odgovara , naravno raspon zuba i koliko hoces da bude . Znaci uzmes bili koji drugi lancanik pa odes kod strugara , stavi na strug i izvadi od tvog lancanika rupe i ostalo (verovatno me razumes ostavis tvoju sredinu lancanika) onda od drugog dobrog to isto uradi . Onda imetnes tvoju sredinu u onaj novi sto su ostali samo zupci i lepo ti zavari i obradi . Ja sam ih posle farbao i da ne kazem nekom nemoze ni da sa primeti . Mozda sam ti bio od pomoci ali to ti je najbolje resenje , osim kupovine istog novog . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=30277.msg430472#msg430472 date=1233859222] ja sam vec nosio kod nekog lika u spuz posto sam vidio reklamu u tender oglase da pravi zupcanike ,lancanike i sl. ali mi lik rekao to ce mnogo da te kosta moram da stelujem masine posebno za to da pravi strugove ,i nije htio da mikaze kolko ce da me kosta. ako neko zna nekog u cg ko se bavi pravljenjem lancanika neka mi javi,po mogucnosti neko provjeren nije problem platio bih i do 50e samo da napravi kako treba Taj sto si mu nosio pa nece da radi je naj obicnija Lencuga. Pa koj qrac je kupovao i masine i strugove a nece da ih pali , mozda i ne zna da ih pali i steluje. Ocigledno je obicna nula od majstora. Stavi ti ovde njegove generalije da ljudi vide kod koga ne treba da idu, a on nek lenstvuje i dalje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan Druze mozda je mogu da ti pomognem . Radio i prepravljao sam dosta stveri pa i ovo cudo . Uzmi dobar lancanik koji ti odgovara , naravno raspon zuba i koliko hoces da bude . Znaci uzmes bili koji drugi lancanik pa odes kod strugara , stavi na strug i izvadi od tvog lancanika rupe i ostalo (verovatno me razumes ostavis tvoju sredinu lancanika) onda od drugog dobrog to isto uradi . Onda imetnes tvoju sredinu u onaj novi sto su ostali samo zupci i lepo ti zavari i obradi . Ja sam ih posle farbao i da ne kazem nekom nemoze ni da sa primeti . Mozda sam ti bio od pomoci ali to ti je najbolje resenje , osim kupovine istog novog . super predlog samo mi jos ostaje da nadjem slican zupcanik , da li neko zna gdje u CG imaju da se prodaju zupcanici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo za kineza i jel ti kasno pocetak marta da dodje nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan jeste za kineza je ,nije mi kasno ali ako nadjem nesto u prije vjerovatno c uzeti to da nebi motor stajao bez potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako nadjes obavesti u temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan nisam nasao ko ima odma kupujem hitno mi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan meni je prvo privuklo paznju sto trazis samo lancanik. u kakvom ti je stanju lanac,i prednji lancanik? ako je i prednji ovako razglavljen,onda je verovatno i lanac otisao. najbolja solucija sve novo-najisplativije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan treba mi samo lancanik zadnji,hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=30277.msg428560#msg428560 date=1233701595] si cuo za benzin i krpu? ;D sorrry za off kralju ovaj lancanik ide u smece necu ga stvarno prati radi toga da bi slika ljepse izgledala ako ti tako kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja skoro nov od Yamahe TTR 600,ne znam da li ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan stavi sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...