Jump to content

Moto Zajednica

kupujem lancanik

Recommended Posts

• Drug član, 2864 postova
  • Motocikl: strom 650

Mene licno mrzi da brojim , a verujem i ostale .Tako da nebi bilo lose da napises dimenzije kao broj zuba raspon i velicinu rupa itd..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 197 postova

si cuo za benzin i krpu?  ;D

sorrry za off

kralju ovaj lancanik ide u smece necu ga stvarno prati radi toga da bi slika ljepse izgledala

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Nemoj da bacas,ako ne nadjes originalni lepo odneses to kod nekog dobrog metalo-strugara i napravi ti isti takav,a mozes da biras broj zubaca,zavisi hoces li vecu brzinu sa manjim brojem obrtaja ili sirovu snagu u brdu.Ovde kod nas uzimaju do 30 eura za dobro napravljen lancanik.Pozdrav.

ja sam vec nosio kod nekog lika u spuz posto sam vidio reklamu u tender oglase da pravi zupcanike ,lancanike i sl.

ali mi lik rekao to ce mnogo da te kosta moram da stelujem masine posebno za to da pravi strugove ,i nije htio da mikaze kolko ce da me kosta.

ako neko zna nekog u cg ko se bavi pravljenjem lancanika neka mi javi,po mogucnosti neko provjeren nije problem platio bih i do 50e samo da napravi kako treba

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Druze mozda je mogu da ti pomognem . Radio i prepravljao sam dosta stveri pa i ovo cudo . Uzmi dobar lancanik koji ti odgovara , naravno raspon zuba i koliko hoces da bude . Znaci uzmes bili koji drugi lancanik pa odes kod strugara , stavi na strug i izvadi od tvog lancanika rupe i ostalo (verovatno me razumes ostavis tvoju sredinu lancanika) onda od drugog dobrog to isto uradi . Onda imetnes tvoju sredinu u onaj novi sto su ostali samo zupci i lepo ti zavari i obradi . Ja sam ih posle farbao i da ne kazem nekom nemoze ni da sa primeti . Mozda sam ti bio od pomoci ali to ti je najbolje resenje , osim kupovine istog novog .

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator
link=topic=30277.msg430472#msg430472 date=1233859222]

ja sam vec nosio kod nekog lika u spuz posto sam vidio reklamu u tender oglase da pravi zupcanike ,lancanike i sl.

ali mi lik rekao to ce mnogo da te kosta moram da stelujem masine posebno za to da pravi strugove ,i nije htio da mikaze kolko ce da me kosta.

ako neko zna nekog u cg ko se bavi pravljenjem lancanika neka mi javi,po mogucnosti neko provjeren nije problem platio bih i do 50e samo da napravi kako treba

Taj sto si mu nosio pa nece da radi je naj obicnija Lencuga. Pa koj qrac je kupovao i masine i strugove a nece da ih pali , mozda i ne zna da ih pali i steluje. Ocigledno je obicna nula od majstora.  Stavi ti ovde njegove generalije da ljudi vide kod koga ne treba da idu, a on nek lenstvuje i dalje !

Druze mozda je mogu da ti pomognem . Radio i prepravljao sam dosta stveri pa i ovo cudo . Uzmi dobar lancanik koji ti odgovara , naravno raspon zuba i koliko hoces da bude . Znaci uzmes bili koji drugi lancanik pa odes kod strugara , stavi na strug i izvadi od tvog lancanika rupe i ostalo (verovatno me razumes ostavis tvoju sredinu lancanika) onda od drugog dobrog to isto uradi . Onda imetnes tvoju sredinu u onaj novi sto su ostali samo zupci i lepo ti zavari i obradi . Ja sam ih posle farbao i da ne kazem nekom nemoze ni da sa primeti . Mozda sam ti bio od pomoci ali to ti je najbolje resenje , osim kupovine istog novog .

super predlog samo mi jos ostaje da nadjem slican zupcanik ,

da li neko zna gdje u CG imaju da se prodaju zupcanici

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535 Virago

meni je prvo privuklo paznju sto trazis samo lancanik.

u kakvom ti je stanju lanac,i prednji lancanik?

ako je i prednji ovako razglavljen,onda je verovatno i lanac otisao.

najbolja solucija sve novo-najisplativije!

• Drug član, 1702 postova
link=topic=30277.msg428560#msg428560 date=1233701595]

si cuo za benzin i krpu?  ;D

sorrry za off

kralju ovaj lancanik ide u smece necu ga stvarno prati radi toga da bi slika ljepse izgledala

ako ti tako kazes

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja