SkoMy 655 Napisano Jul 6 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Dogovorio sam sa kolegom sa foruma kupovinu bočnih kofera koje on prodaje. Pošto nam se obojici zbog samog načina na koji se kuriri ophode prema paketima u kurirskoj službi ne sviđa varijanta da se koferi šalju, da li neko u narednih par dana ide slučajno na relaciji Beograd-Aleksinac i voljan je da mi preveze bočne kofere? Ukoliko je neko u tranzitu i ide ka Jugu zemlje, naravno da ne bi gubio vreme i isključivao se sa auto-puta, već bih ga ja čekao na istom, u visini Aleksinca. Takođe, ukoliko neko ide južno od Beograda, ne stiže do Aleksinca, a voljan je da pomogne, neka se javi jer postoji opcija i da ja krenem put severa kako bih preuzeo kofere. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Jul 6 (promenjeno) Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je hitno? Ja se vraćam iz Novog Sada za Niš krajem sledeće nedelje, trebalo bi da imam mesta. Promenio Jul 6 član JoeD 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano Jul 6 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem u ponedeljak za Grčku, ako može da mi ih dobaci do tad, poteraću ih. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan U utorak popodne iz Bg idem za Leskovac. Ako ne resis nista pre mogu da povezem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Jul 7 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, SkoMy je napisao: Pozdrav drugari, Dogovorio sam sa kolegom sa foruma kupovinu bočnih kofera koje on prodaje. Pošto nam se obojici zbog samog načina na koji se kuriri ophode prema paketima u kurirskoj službi ne sviđa varijanta da se koferi šalju, da li neko u narednih par dana ide slučajno na relaciji Beograd-Aleksinac i voljan je da mi preveze bočne kofere? Ukoliko je neko u tranzitu i ide ka Jugu zemlje, naravno da ne bi gubio vreme i isključivao se sa auto-puta, već bih ga ja čekao na istom, u visini Aleksinca. Takođe, ukoliko neko ide južno od Beograda, ne stiže do Aleksinca, a voljan je da pomogne, neka se javi jer postoji opcija i da ja krenem put severa kako bih preuzeo kofere. Hvala unapred. A ja u sredu pre podne idem iz NBg za Soko banju, pa ako ne resis dotle, bujrum 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5500 Napisano Jul 7 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Arakis je napisao: A ja u sredu pre podne idemiz NBg za Soko banju, pa ako ne resis dotle, bujrum Ajd slike sa vrha Rtnja, nemo si cica... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Jul 7 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, bole me leđaaa 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6746 Napisano Jul 7 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom svoje posete Sokobanji, gospodin R.V. da se javi u VrmdžI....sredimo mu fotomontažu da je bio na Vrtanj. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Jul 7 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Razumem i ne'e mi tesko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 655 Napisano Jul 13 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, samo da zatvorim temu i javno se zahvalim svim ljudima koji su se javili i ponudili pomoć, a posebna zahvalnost @Arakis, koji je sa kolegom od koga sam kupio kofere organizovao primopredaju istih i kofere mi bezbedno prevezao do Aleksinca. Hvala još jednom i nadam se da će biti prilike da se odužim! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 14 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj nista da te cudi, ovde na forumu je ekipa koja sve zavrsava, od dizne do jajne celije sve se zavrsava... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...