Milanessi 2 Napisano Jun 14 U prolazu, 9 postova Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 6. 2025. at 22:13, boza_kg je napisao: To što nije upalio iz prve nije problem. Ušao vazduh u neko crevo, lonče karburatora prilikom obaranja, ništa strašno. Valjalo bi da proveriš da li nije nešto pokrivljeno - ram, viljuške, felna itd. Toliko je mekano sve na tim skuterčićima, da je prosto neverovatno. Mali udar i može da se pokrivi se svašta nešto. Zaboravih da javim, sve je ispravno nakon pada, nista nije pokrivljeno tako da idemo dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 11 Napisano Jun 14 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sto na nalepnici pise drugacije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanessi 2 Napisano Jun 14 U prolazu, 9 postova Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Stefan Petrovic 1988 je napisao: A sto na nalepnici pise drugacije ? Ne znam, nisam se jos sam bavio oko toga, ali ako se dobro secam rekli su mi da to koriste. Mogu ti se raspitati danas nakon 12h kod njih ako ti nije zurba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11738 Napisano Jun 14 Ne silazi, 2644 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li sigurni za vadusaru i tu klasu zazora u motoru da ide 5w-40? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 11 Napisano Jun 14 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj vidi molim te .... Jer necu kod lopova da idem da mi naplate 4500 din servis zbog garancije jer mu vec izlazi garancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanessi 2 Napisano Jun 14 U prolazu, 9 postova Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Jeste li sigurni za vadusaru i tu klasu zazora u motoru da ide 5w-40? Ja nisam siguran, ali ce se proveriti danas pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11738 Napisano Jun 14 Ne silazi, 2644 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 5w-40 je malo retko za GY6 masinu.Uobicajeno je da se sipa neko 10w40 za skutere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanessi 2 Napisano Jun 14 U prolazu, 9 postova Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, cezarpa je napisao: 5w-40 je malo retko za GY6 masinu.Uobicajeno je da se sipa neko 10w40 za skutere. Moguce da je i ovo onda IPONE Katana 10W40 4T sintetičko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11738 Napisano Jun 14 (promenjeno) Ne silazi, 2644 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj izbor kad istekne garancija 10w-40 jasoMB. Trenutno mi u servisu sipaju isto samo 10w-30,Kazu to je propisano. IPONE polusintetičko ulje za skutere 4T R4000 Scoot 10W40 1L - Ipone.rs IPONE.RS IPONE polusintetičko ulje za skutere 4T R4000 Scoot 10W40 1L namenjeno 4-taktnim skuterima sa suvim kvačilom bilo koje kubikaže. Promenio Jun 14 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanessi 2 Napisano Jun 14 U prolazu, 9 postova Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Stefan Petrovic 1988 je napisao: Aj vidi molim te .... Jer necu kod lopova da idem da mi naplate 4500 din servis zbog garancije jer mu vec izlazi garancija Bilo koje za Iponovo za 4t masine, 10W40 evo otisao sam da proverim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 408 Napisano Jun 14 (promenjeno) You tube / Drandigo .., 620 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja godinama sipam Mannol 10w40. Skuter je presao izmedju 15 i 20 000km. Et50, ali mislim da je ista masina. Po meni nema potrebe za skupljim uljima, obavezno zamena jednom godisnje ili na max 2000km i nema problema. Moj je 2018to, radi kinez kao sat Promenio Jun 14 član Darko SB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 11 Napisano Subota u 18:55 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 11 Napisano Ponedeljak u 11:31 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam uzeo mislim da je ok? 999din litar? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran037 1 Napisano pre 4 sati U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stefan Petrovic 1988 Odlicno za te novce. Ja sam bas juce menjao u motoru i u prenosu ( Ipone - TRANS SCOOT 80W90 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran037 1 Napisano pre 4 sati U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko zeli (na svoju odgovornost) da skida blokadu na R9, ispod sedista se nalazi 'snop' kablova, raskaci se ljubicasta i pavo/bela zica i to je ''skinuta blokada'' skuter ide 60-63 max na ravnicvi. Dobija se samo na maksimalnoj brzini, sve ostalo je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...