Alexandra995 4575 Napisano Jun 27 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo Stefan Stojadinović Džadža (30) iz Grdelice - JuGmedia JUGMEDIA.RS Vlasnik popularnog kafića "Centar kafe" u centru Grdelice kod LeskovcaStefan Stojadinović Džadža poginuo je juče vraćajući Zbog pogibije Stefana iz Grdelice uhapšen muškarac iz okoline Žitorađe - JuGmedia JUGMEDIA.RS ripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Niš, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su D. Đ. (1986) iz okoline Žitorađe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Jun 27 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja. Ako sam dobro razumeo, pao je sa motora na autoputu, i onda ga je tek udario kombi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Jun 27 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda... Sinoć je vreme bilo katastrofalno, od 18hh pa na dalje kiša, grmljavina i vetar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5290 Napisano Jun 27 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Auh, ako je stvarno vozio oko 18h, ono je bilo strašno. Ja sam bio u kolima, u gradu, vozio klince, nije mi bilo sve jedno. Vetar je bukvalno ljuljao kola u nekim trenucima. Bog dušu nek mu prosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Jun 27 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo noćas neko vreme oko ponoći, ako sam lepo razumela. Nek mu je laka zemlja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dreamzz 87 Napisano Jun 27 U prolazu, 14 postova Lokacija: NP Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Skittles said: Laka mu zemlja. Ako sam dobro razumeo, pao je sa motora na autoputu, i onda ga je tek udario kombi? Tako i ja procitah. Uhapsen je vozac kombija....moguce da ga nije ni video usled teskog nevremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jun 27 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Нека му је лака земља Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Jun 28 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan... Auh kakav Jun mesec... Ne pamtim ovoliko fatalnih nesreca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Rider000 je napisao: Jos jedan... Auh kakav Jun mesec... Ne pamtim ovoliko fatalnih nesreca... Fatalni su onoliko koliko se trude. Mene danas obišao (više nego pretekao) zaustavnom trakom par km od SM, sve u šorcu i majici sa oko 180 km/h jer nije imao muda da ide preko 200. Pošo majmunčina na plažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 29 (promenjeno) V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Brat Dzadza... Veliki zaljubljenik u motore i izuzetan lik, skoro smo se vozili zajedno, tek je napunio 30... Laka ti zemlja druze! Promenio Jun 29 član Nile. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...