srbenda 513 Napisano Jun 24 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosac i vizir za Kymco People GTI 125 postoje dva tipa koliko znam pa ponudite sta vec imate telefon: 063-8129618 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4920 Napisano Jun 25 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koleza, ako dozvoliš mali komentar. Imao sam People GTi 300, koji je istih dimenzija kao 125, i ovaj Givi ili Kappa vizir, odnosno njegov nosač, je nezgodan. Vizir je visok, a nosač kratak, i onda često pukne na šrafu, od otpora vetra, drmusanja i vibracija. Meni je tako pukao, a nisam jedini, čitao sam po Netu da su se mnogi na isto žalili. Sledeći koji sam kupio je bio isti, ali sam na nosač do spoja nalepio malo deblje filcane nalepnice za stolice, pa je to amortizovalo udare i tako je držalo. Ali, mislim da ima boljih vizira i nosača za GTi, kao što su Fabri i Puig na pr. Nosači su viši, a viziri su nešto kraći, pa možeš da gledaš preko njih. Evo ga kako izgleda Puig: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za veoma korisnu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...