Jump to content

Moto Zajednica

Pomoć za Anu Spajić

Recommended Posts

• Zainteresovan, 669 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

Ovo je tema koju nikada nisam mislio da ću otvoriti na ovom forumu i koju niko od nas, u idealnom svetu, ne bi nikada ni trebalo da otvori. Ali svet u kome živimo je sve samo ne idealan...

Mojoj drugarici je potrebno da skupi nerealnih 40 miliona dinara za nastavak lečenja u Nemačkoj. Ukoliko želite i možete da pomognete, molim vas da pošaljete SMS ili izvršite uplatu direktno na račun. Svaki uplaćen iznos i svaka poslata poruka znače. Ako niste u mogućnosti da pomognete finansijski, molim vas da podelite kako bi došlo do što više ljudi. 

Da sam znao da će joj biti potrebna pomoć za lečenje, skupljao bih donacije za nju, a ne za podizanje svesti o raku prostate samo mesec dana ranije. A nisam mogao da znam, jer je Ana ćutala o svojoj bolesti sve do trenutka dok nije postalo izvesno da konvencionalne terapije ne daju nikakve rezultate i Anina poslednja nada je ciklus personalizovinih terapija u Nemačkoj za koje joj je potrebna pomoć svih nas. 

WWW.BUDIHUMAN.RS

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za...

Hvala svima u Anino i moje ime.

Bogdan

Promenio član Urban Rider
  • Tužan 2
  • Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Caffe Atrijum u Beogradu će deo zarade donirati za Anino lečenje, pa ako volite da gledate utakmice u kafićima, a niste još uvek odlučili gde, evo ideje:

Screenshot_20240619_121415_Facebook.thumb.jpg.a525874203541a75953b922160fad5a1.jpg

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 372 postova
  • Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica

Ko od kolega voli da posluša tradicionalnu i duhovnu pesmu, a ujedno i da pomogne akciji za Anu ima priliku večeras na Tehnološko-metalurškom fakultetu od 21h da prisustvuje humanitarnom koncertu.

WWW.INSTAGRAM.COM

466 likes, 5 comments - feneckibiseri on July 1, 2024: "Делите, важно је! 💜 •Драга...

• Podržavam 1

Ana nažalost nije uspela da pobedi bolest i juče je preminula. Hvala svima koju su se uključili u akciju skupljanja priloga.

Nadam se da to lepše mesto zaista postoji kada odemo i da je ona sada tamo... 

• Tužan 7

• Drug član, 372 postova
  • Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica

Pišem, brišem, ne znam šta da kažem, a da ne puknem. Strašne stvari nam se dešavaju u okruženju, dokle?! Prošle nedelje je preminula i Mina za koju smo se takođe borili preko sms poruka. To su sve ljudi mojih godina, život je pred njima bio. Odakle toliko mladih sa najtežim bolestima. Kakva je to borba sms porukama, jebale ih kule, hoteli, palate kad deca odlaze preko ili na nebo. Nas ovde koji smo statistička greška jako zabole ove vesti, a neko će taj isti sms da pošalje da bi glasao u rijalitiju. 

Ima sigurno bolje mesto od ovog rugla ovde, gde će ovi anđeli naći večni mir.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja