Jovan Ristic 5412 Napisano Jun 11 Ne silazi, 4816 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan AK Kompresor organizvala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za motocikle i skutere na Dorćolu. Održana promocija MotorLanda u Vespa Baru - BJBikers.com BJBIKERS.COM U Beogradu AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za motocikle i skutere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3103 Napisano Jun 11 Drug član, 2307 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaoooo kakva će jurnjava biti kad krenu hipsteri koji kupe Vespicu da saleću MotoLand prodavnicu za servisiranje njihovih ljubimaca umesto MotoRland!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, mick said: Jaaaaoooo kakva će jurnjava biti kad krenu hipsteri koji kupe Vespicu da saleću MotoLand prodavnicu za servisiranje njihovih ljubimaca umesto MotoRland!!! Ja sam mislila da je greska u imenu pa mi nista nije bilo jasno.. Nisu mogli bolje ime da smisle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3103 Napisano Jun 11 Drug član, 2307 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, PetraBG je napisao: Ja sam mislila da je greska u imenu pa mi nista nije bilo jasno.. Nisu mogli bolje ime da smisle Pa to pokazuje ozbiljnost AK Kompresor koji ulazi u svet dvotočkaša....pojima oni nemaju kao ni svaka druga autokuća koja misli da može prodavati motocikle sa mentalitetom prodavca automobila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5412 Napisano Jun 11 Ne silazi, 4816 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da su hteli sledeće sa imenom. AK (AutoKuća) pa su hteli moderno MotorLand ili nešto slično. Ako Motolandu skoči porudžbina nekih delova za Vespu, mogu da se uortače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 11 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste slucajno su odabrali ime, nisu proveravali da li postoji slican naziv firme. Teska ciganija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...