JoeD 595 Napisano Jun 6 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Posto ssam neorganizovan kao i uvek Nema li nekog da izdaje ili zna nekog ko izdaje apartmane? od 15 ili 16 juna, 10 noci za dvoje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1671 Napisano Jun 6 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je booking sigurica, ima sigurno slobodnih. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6369 Napisano Jun 7 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nikana.gr: Preko 2000 smeštajnih objekata na 160 destinacija širom Grčke. Direktne i najpovoljnije rezervacije. Preporuke smeštaja i sveobuhvatni virtuelni vodič kroz birane destinacije | Nikana.gr NIKANA.GR Onlajn rezervacije smeštaja sa preko 2000 smeštaja u ponudi na 160 destinacija širom Grčke. Najveći izbor... mozes i da ih kontaktiras pa da ti preporuce ono sto zelis. Par puta bio preko njih u grckoj i prezadovoljan sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Jun 7 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Sharky - Alex said: Nikana.gr: Preko 2000 smeštajnih objekata na 160 destinacija širom Grčke. Direktne i najpovoljnije rezervacije. Preporuke smeštaja i sveobuhvatni virtuelni vodič kroz birane destinacije | Nikana.gr NIKANA.GR Onlajn rezervacije smeštaja sa preko 2000 smeštaja u ponudi na 160 destinacija širom Grčke. Najveći izbor... mozes i da ih kontaktiras pa da ti preporuce ono sto zelis. Par puta bio preko njih u grckoj i prezadovoljan sam Ja preko Nikane ne bih isao. Ukupno sam isao u grcku 16 puta, jednom preko Nikane i to je najgori smestaj koji sam ikada imao. Hvalili ih na sva usta, a na kraju totalno kontra od onoga sto sam platio, ja trazio premestaj, oni nisu dali, ja lepo otisao sam i nasao drugi smestaj, i cekao od ovih pare, obecali da ce da vrate 80%, nikad nisu vratili Ili Booking ili sam traži 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2646 Napisano Jun 7 (promenjeno) Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, JoeD je napisao: Nema li nekog da izdaje ili zna nekog ko izdaje apartmane? Kod "naših" ili od naših se smestaj ne trazi. Traze duplo vecu cenu od grka, a ne nude nista vise. Nasi su kupovali nekretnine u Paraliji, Pefkohoriju i Nea Kalikratiji (i taj potez do Peree). Tu neces naci ni u kom periodu od nasih ispod 600e, samo preko. Malo su nasi "azdisali". Booking.com je meni ivek izbor. Preko Nikane sam isao par puta, korektno iskustvo, trude se devojke da sve ispadne ok, ali u zadnje vreme nadjem smestaj preko tih sajtova, pa cak i google maps, izguglam kontakt i licno kontaktiram Grke... Promenio Jun 7 član MaxiS 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jun 7 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Fb grupa Stavros u srcu. Elena Kernali. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jun 7 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jun 7 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Srpkinja iz Bg, udata za Grka. Pošalje fotke, snimak... I to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Jun 8 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Reseno, moze lock. Hvala svima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...