N.F.S. 22086 Napisano Jul 31 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno Gile! Vidimooo see...Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1271 Napisano Jul 31 (promenjeno) prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gile je napisao: Meni samo nesto proradi da menjam, bez realnog razloga. I ako prodam ovo ne znam sta cu da kupim posle. Mozda novog Stroma, ali sto vise citam sve vise se hladim, svi su u fazonu da nije za vozace koji vole agresivniji stil voznje. Opet putujem dosta na duge relacije, pa mi on nekako deluje kao logicno resenje... I Moto Morini mi je vrh. Mozda neki idealan prelaz i kompromis izmedju Stroma i Versysa. Agregat iz Versysa, tockovi i konstrukcija kao na Stromu. A lepsi od oba, moje subjektivno misljenje. Da na njemu pise bilo koje japansko ime kupio bih ga na keca. Ja sam bio presjekao, i pošto nisam imao love da kupim nekog novog Japanaca, ili Talijana, pao je Benelli, tj. Kinez-Žabar. Eto za sada sam zadovoljan.., šta će biti za koju godinu ne znam.. A i jedna od stvari koja mi se sviđa je ta redna dvica ,za koju kažu da je od Kawca!! Promenio Jul 31 član mali_zmaj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7263 Napisano Jul 31 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Gile said: Meni samo nesto proradi da menjam, bez realnog razloga. I ako prodam ovo ne znam sta cu da kupim posle. Mozda novog Stroma, ali sto vise citam sve vise se hladim, svi su u fazonu da nije za vozace koji vole agresivniji stil voznje. Opet putujem dosta na duge relacije, pa mi on nekako deluje kao logicno resenje... I Moto Morini mi je vrh. Mozda neki idealan prelaz i kompromis izmedju Stroma i Versysa. Agregat iz Versysa, tockovi i konstrukcija kao na Stromu. A lepsi od oba, moje subjektivno misljenje. Da na njemu pise bilo koje japansko ime kupio bih ga na keca. ...od reči do reči 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1652 Napisano Jul 31 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Jul 31 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Divan je...naj boja narandžasta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1652 Napisano Septembar 1 (promenjeno) Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao iz Moldavije danas popodne, 2400 km bez da stucne, jedino sto sam zadnju gumu totalno ofucao, vise nije za upotrebu. Mislim moze da se vozi jos, ali realno je zrela za zamenu. Takodje stiglo vreme za zamenu ulja, zgazio sam nesto preko 7k km u poslednjih par meseci, to cu ja odraditi u svakom slucaju. Ako se nekom svidja motor a mnogo mu je para, mozemo da napravimo kombinaciju da ga dobije kao na slikama za 3800 evra, s tim sto umesto ovog kofera bi isla neka stara Maxia u nista spec stanju, a meni da ostanu nosaci bocnih i bocni pa da pokusam da ih utopim ovako. Nemoj da se gurate, ima cika Gile po Versysa za sve. Niko me nije zvao ni da pita za motor, a oglas je na PA vec mesec dana. Izgleda da se ozbiljno trguje samo od kasne jeseni do pocetka sezone, sve ostalo je sporadicno. Vozi ko sta ima, ko nema sad mu se ne daju pare, ceka povoljnu priliku da iskoci... Promenio Septembar 1 član Gile 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 369 Napisano Septembar 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan sta znam, brale, ja se vozio s tobom sad i sa mojih 150 konja ni da ti pridjem, a svi znamo koliko ja super vozim, a koliko se Ti sapletes i na parketu... moje jedino objasnjenje je da ti versys ide ko zmaj i da moze da pokaze zube (tits) bilo kojoj spravi pa u tom smislu iskrena preporuka buducem kupcu ili sto bi jedan nas prijatelj reko - motor ti varniči! Promenio Septembar 3 član bobi_krofna 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1652 Napisano Septembar 3 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Onli tits! Inglis for biginers! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Septembar 3 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno bi trgovali ali cena bila 4500...ni pomislio ne bih da bi ga prodao za 3800 e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1652 Napisano Septembar 3 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan To je cena bez kofera, reko da pokusam tako, posto je interesovanje do sada ravno nuli. Nesto sam se zagrejao za nov motor, inace ga ne bih ni prodavao, skroz mi odgovara i estetski i karakterom u voznji. A ako se ne proda do proleca odosmo nas dva malo do Azerbejdzana da mu tamo dignemo cenu. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1652 Napisano juče u 14:10 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Versys i dalje aktuelan, danas sam ga provozao malo da me mine zelja, oprao, napunio gorivo do cepa i vratio u garazu da ceka buduceg vlasnika. Cena moze malo dole, 3700 za motor bez bocnih kofera i nosaca, 4300 za sve u kompletu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...