N.F.S. 21635 Napisano Jun 1 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jakna sa slika, nije nigde ostecena, krpljena ili tako nesto! Ociscena hemijski, protektore sam ubacio (laktovi, ramena... Samo sam njih u motolendu platio 5500din). Meni je kratka, ima je 10kila, debela koza, broj 62. Ja sam visok oko 180 i na slikama imam oko 110kg, jos slika cu uslikati po zelji, ovo imam u telefonu a jakna je na placu. (Uz jaknu dajem i sredstvo za odrzavanje koze). Cena 80 evrova 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Jun 1 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Je l ide i ovaj papir uz nju? Zainteresovan sam, ako se vozas sutra ja se mislim na koju cu stranu pa mozemo negde da se nadjemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 1 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sutra najavili kisu a jesam planirao voznju ka jugu! (Do Sokobanje). E to nije papir vec podloga iz kofera, stavio sam da ne dobijem upalu pluca, zeznulo me je vreme tog februara, nasao sam se u Mladenovcu a hvatao me je mrak. I oko vrata sam vezao bese Marinin pojas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 1 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista posaljem ja na probu, bez otkupa... Ako odgovara lako cemo, ako ne, posaljes nazad (imas dve postarine jedino jbg) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Jun 2 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe... podseti me... nekad smo kožne jakne kupovali po težini. Kvalitet. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 2 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ne smo jakne Pojacalo, zvucnici, aparat za zavarivanje... Kvalitet merio tezinom 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Jun 2 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, N.F.S. said: Ako nista posaljem ja na probu, bez otkupa... Ako odgovara lako cemo, ako ne, posaljes nazad (imas dve postarine jedino jbg) Ma jok, hvala ti ali nije da gori nesto. Ako se uklopimo da ja krenem na tu stranu pa da je probam i pazarim, ako ne, nema veze. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11129 Napisano Jun 2 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan lepa jakna, jbg kad sam Brus Li 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 2 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja navikao da bude malo duze, ovi sto voze taj fazon mi kazu da je duzina ok za taj tip ali stalno je vucaram na dole ... Neka putuje dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 2 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo, upravo uslikao! Zver od jakne... Za nekog od 90-105 kg taman (i ne puno visokog!) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5186 Napisano Jun 3 (promenjeno) Pana, 514 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg i Richa. Plače mi se . Imam XL i broj- dva mi je veća ( 175cm/85kg ) uložak , ugrađena zaštita leđa i laktovi al nije kožna. Ne nosim je jer kao da sam je od nekog višljeg, punijeg ukrao. Ti bar možeš da smršaš , ja teško da ću porasti Promenio Jun 3 član Jašim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 3 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ukapirao druze post, ako u zamenu nudis puno hvala ali nije mi potrebna takva, imam ih cordura, mesh... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 3 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo 70eura, da ne stoji! Za taj novac nema kosulja dobra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9606 Napisano Jun 3 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je oduševio izgled jakne, dao bih i 80 jura, al sam sitan... 173 / 80 .... šmrc... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 3 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Rukavi su mi taman! Da je zakopcam mogu jedino "na majcu" ispod... Cek da je uslikam sa dimenzijama, znacice nekome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 3 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uslikao me je sin kako je umeo! Majca na bratele ispod... Struk u krug kada merim, dok je jakna na meni 115cm (ima ovo nabrano, moze da se siri bar jos 5cm!) Ramena, u krug merena nesto preko 150cm. Ledja (valjda je dobro izmerio, od vrha kragne do kraja dole 68cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 3 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam trenutno 110kg i 180 visine, pa poredite... Za oko 90-100kg taman rekao bih. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 3 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drug @frf se bas u Kragujevcu nasao i jakna mu stoji kao salivena! Cak je hteo i vise platiti nego sto trazim! U zdravlju je nosio drug, neka te gume drze 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Jun 4 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @frf se javio, zadovoljan je kupovinom a nema dovoljan broj postova za kuckanje u ovom delu foruma. Hvala na interesovanju i kuckanju drugari, nema vise potrebe da ovo bude otkljucano, neka vas gume drze a protektori ostanu novi! Mahnemo se na putu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...