maza1 1254 Napisano Avgust 14 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tedybear je napisao: čep za kontrolu nivou ulja i za dolivanje sa unutrašnje strane E svakaa im čast... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 15 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan e, sada kreče avantura.....do sada je bilo uživanje.....ali ne brini, ako ti motor svaki put iscrta smešak na licu, vredelo je..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 879 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne brinem. Nekako duboko u sebi očekivao sam, da neče to biti kao Kawasaki. Tankaj, vozi, jedan servis godišnje i opet tankaj, vozi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Avgust 16 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za "tankaj i vozi" se kupuje Honda... Javi sta se desava, pratim temu, bas interesantan model. 2 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Avgust 16 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bolan toje lanac poprska felguGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 16 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Tedybear je napisao: Ma ne brinem. Nekako duboko u sebi očekivao sam, da neče to biti kao Kawasaki. Tankaj, vozi, jedan servis godišnje i opet tankaj, vozi.. i dosadno do bola....ovako upoznaš ljude, mehaničare,malo pritegneš koji šaraf na motoru,itd......ma ne može ti biti dosadno sa Moto Guzzijem, veruj mi......ovde u Sloveniji se družim sa gucistima i znam kako ta stvar ide.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 879 Napisano Septembar 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Dakle....na ABS senzoru brzine, koji ide u kardan, pukla mala, vrlo mala guma. Pozicija 8. Promenio Septembar 6 član Tedybear Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 879 Napisano Septembar 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Naručio zaštitu cilindara direktno iz MGstore 1.8. 25.8. šaljem Talijanima mail....kada če? Odgovor: Ferragosto Dobio danas, montaža 10 do 15 minuta. Sada neka padne.... Promenio Septembar 17 član Tedybear 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Octobar 21 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo na test prošle nedelje Stelvio, očekivao sam da je sličniji V100 Mandellu, jesta, ali nije. Mnogo udoban motor i produžio sam da mi bude na testu još neki dan, da se izvozam za svoju dušu. Za put je stvarno nešto da se sedne i ode gde god, udoban, a ni zaštita od vetra čak nije loša, s obzirom da je fabrička zaštita. Pošto je predviđen i kao off, odmah da kažem da od toga nema ništa, osim ako se kao off računa makadam, blagi letnji putevi i slično, naravno po suvom. Čim se zađe negde gde ima dosta rupa ili dubljeg peska kreće borba pošto sa svim tečnostima ima preko 246 kg. Nebitno, za otići do negde, skrenuti sa puta da se vidi nešto, napravi lepa fotka, odličan. Taj V2 agregat je stvarno čudo kako nosi, uvek i svugde i odličan menjač sa kratkim hodom, malo grublji (cenim zbog kardana), ali precizan. Potrošnja iznenađujuće mala, od 5 - 5,5 litara neke normalne vožnj. Auto put, sa suvozačem i brzinom od oko 140 kmh, potrošnja nešto ispod 6 litara, rezervoar 21 litra. Kočnice i ogibljenje, odlični! Tvrđe ogbiljenje, ali upija neravnine jako dobro, kočnice danas merio zaustavni put sa 80 - 0 kmh - 20,2 metra. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...