Luka9905 2718 Napisano Octobar 15, 2025 Drug član, 492 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nove cene: 675nk - 6.490e; 675sr - 7.490e; 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Octobar 16, 2025 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Nove cene: 675nk - 6.490e; 675sr - 7.490e; Taj NK baš ima dobru cenu za to što jesteSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2718 Napisano Octobar 16, 2025 Drug član, 492 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Isto mislimo. I CF 700mt ima dobru cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Octobar 17, 2025 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Isto mislimo. I CF 700mt ima dobru cenuDa 700MT ima oko 200kg do sad bi ga 2 puta kupio, meni je fantastično legaoSent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Octobar 17, 2025 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam 675MT ili pak 750MT :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6364 Napisano Octobar 18, 2025 Ne silazi, 5271 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Načuo sam da stiže trocilindrični MT, ali od oko 1000 ccm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Octobar 18, 2025 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, nešto kao najavljeno. Ali isto tako je u najavi za mene preteško, preskupo, previše troši i preskupa registracija, po redosledu eliminatornosti faktora :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Octobar 25, 2025 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Probah ga danas, mila majko kakav agregat, dijamant, prelep zvuk. Motor je dobar ali meni prvi put da vozin na heblama pa nisam merodavan nešto da ocenjujem. Izgled odličan, završna obrada na CFmoto nivou, znači odlična. Udoban, samo jako agresivan položaj, meni bi bio dobar da siću heble malo višlje ili pod opuštenijim uglom. Najbolje da ima korman, ali to ostaje da se nadam :-) Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23368 Napisano Octobar 25, 2025 Integrisan, 7507 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se necu vracati na heble nikada vise to je sigurno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 331 Napisano Octobar 25, 2025 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nisi probao na Avalu. Deluje zanimljivo i lepo ubrzava. Heble meni odgovaraju ali naspram kormana nemaju nikakvu prednost u saobraćaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2718 Napisano Octobar 26, 2025 Drug član, 492 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Vuče dobro, poteže, daj nešto više info Deluje baš lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4212 Napisano Octobar 26, 2025 Drug član, 2076 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam baš šta da kažem, super motor, super paket, super agregat, meni nikako ne odgvaraju heble, mada sa nogama, kolenima i leđima nisam imao problema. Udoban zapravo. Vrlo kvalitetno sve što ima da se vidi i pipne. Ne znam, glupo mi da kažem da je bez mane, nisam ga dovoljno dugo vozio i nemam s čime baš da ga uporedim. Ali brate kako se lepo čuje...Idite u probajte, ja i dalje tvrdim da bi taj agregat u 450mt šasiji bio pun pogodak.Ili da naprave sport turing, ali ponavljam se.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23368 Napisano Mart 6 Integrisan, 7507 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23368 Napisano April 12 Integrisan, 7507 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2365 Napisano April 12 Drug član, 1469 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam usao na forum da vidim da li je neko stavio Dujeta. Po mom utisku najrealnija recenzija, sto jasno daje utisak da jutjuberi sa prostora Beograda i malo sire nisu bas objektivni. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23368 Napisano April 12 Integrisan, 7507 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1116 Napisano April 12 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Zarkela said: Bas sam usao na forum da vidim da li je neko stavio Dujeta. Po mom utisku najrealnija recenzija, sto jasno daje utisak da jutjuberi sa prostora Beograda i malo sire nisu bas objektivni. Kao i pola ovog foruma (Ideeeeemo sad pucanje ahhaha) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2718 Napisano April 13 Drug član, 492 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Opisao ga je tačno kako sam taj motor i zamišljao. Ne kažem da ga ne bih uzeo, ali mi i dalje nema to nešto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23966 Napisano April 13 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2936 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Moje skromno misljenje - Kinesko govno...uvek bih pre uzeo polovnog Japanca nego novog Kineza... Upisao sam se od smeha kada je Duje provukao ruku kroz agregat...ujedno i najbolji deo klipa, dalje nisam ni gledao... Sto se tice povlacenja 95 konja, nisam kompetentan da komentarisem... Promenio April 13 član BokyBoy 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2718 Napisano April 13 Drug član, 492 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, BokyBoy said: Upisao sam se od smeha kada je Duje provukao ruku kroz agregat A stvarno je smešno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23966 Napisano April 13 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2936 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Luka9905 je napisao: A stvarno je smešno ''ma ajte ljudi, nemojte me zajebavat''' Promenio April 13 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 282 Napisano April 13 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam crko od smeha kad provuče ruku na drugu stranu kroz motor , sedim na terasi i gledam.Žena me gleda ko da nisam normalan.To je realna recenzija.Vozilo sam u test vožnji prethodni model MT700 onaj kao Turing pre nego što je postao adventure.Svideo mi se izgled, hteo da pazarim.Recenzije koje sam gledao sve bile malte ne u superlativima.Uzeo na test vožnju , i posle 5 min:Drkavi gas, trzanje na malim obrtajima, pucanje i auspuha. Ciklistika hmmm...čudna. Isterao ga na autoput , kad sam sišao sa bubanj potoka , isključenje Leštane pa nazad u Guevaru , toliko mi se "svideo" da je bilo dovoljno , sipah mu gorivo za džabe.Moje mišljenje je da te motore uzimaju ljudi sa manje iskustva i skuteraši recimo kada hoće da pređu na neki motor.Večita tema je polovni Japan ili nov Kinez.Nisam vozio ovaj 675 ali deluje isto kao poluproizvod bar meni, ima još dosta da se to upegla da bude kako valja.Edit: E sada mislim da ipak daju dosta za novac koliko koštaju, ali to je to. Koliko para toliko muzike uvek bilo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 734 Napisano April 13 Zainteresovan, 566 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video da je brutalan i da ima bolje ubrzanje od zx6r. 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2718 Napisano April 13 Drug član, 492 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Nightrider Z propustio si od CBR600rr, izbacio pre dve nedelje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 734 Napisano April 13 Zainteresovan, 566 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Luka9905 je napisao: propustio si Srecom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...