Blaza 9648 Napisano Maj 28 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš da mislim i o stopiranju oglasa. Sledeći vikend idem preko Bosne za Kostajnicu, vraćam se preko Hrvatske. A tu ću nakucati još blizu 1.000 km. Da kupim drugi motor do npr petka, za saobraćajnu na moje ime treba 7 dana, i dok se sve pregleda, servis itd, baš kratko vreme. Ne znam, razmišljam naglas... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9655 Napisano Maj 28 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 28 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza ne prodaje, @Blaza se hvali :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1099 Napisano Maj 28 Drug član, 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ćomi- je napisao: Jedan od najjace komentarisanih oglasa Jel si video moj za Suzanu, onaj oglas na polovnim automobilima bi me izašao 50e, al ode kolegi sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Maj 28 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vucko23 said: Jel si video moj za Suzanu, onaj oglas na polovnim automobilima bi me izašao 50e, al ode kolegi sa foruma Ja sam podmazao tu prodaju, nahvalio motor jer znam od koga je i kakav je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1099 Napisano Maj 28 Drug član, 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javi se da sednemo i zalijemo nekim pivcetom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Maj 28 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Moze kad budem opet na 2 tocka, pa i Sreten da krene @Blaza prosledio sam oglas jednom pocetniku, trazi motor. Mozda se javi 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3427 Napisano Maj 28 Drug član, 950 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti isto hvalio suzanu. Kod Neše u Žarkovu je dobra klopa 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Maj 29 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Atorn je napisao: Kod Neše u Žarkovu je dobra klopa Neša N S, ili Neša Orahov hlad ? Oba su provereno odlična ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Jun 2 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Up... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Jun 3 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog priprema na dalju moto turu, a tu je Srbija, BiH i Hrvatska, oglas će biti privremeno stopiran, ne i zaključan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor znas da je ispravan i da je vozen, i da je u njega ulagano. Nije stajao decenijama po garazama i da je ulickan za prodaju samo. Kome treba ovakav tip motocikla, kupis i odmah ides sa njim gde oces. Cak ne treba ni da ga registrujes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Jun 5 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj oglas je dobio "Milutun approval" i kao takav se smatra pametnom kupovinom @Pingvin37 @Blaza onaj VFR iz oglasa te zove 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Jun 5 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je mator, ima 26 godina. Vozi se skoro svaki dan, sem po snegu.. Normalno da je zbog toga i kilometraža velika. Ima ožiljaka, (ne mojih, pu, pu ), ali ide... Zbog odlaska na moto skup u Kostajnicu, pauziram oglas do sledeće nedelje. Ako baš neko hoće odmah, učiniću mu i to, ići ću autom . Na svakom starijem motoru / autu uvek može nešto da se pokvari, iako je sve pregledano. Mene nije strah da krenem na put od oko 1.000 km. Ne žurim... Danas ćemo odraditi još jedan mali servis, pred put, jer sam već blizu pređenih 5.000 km... Ima ovde kolega koji znaju ove motore u dušu, mnogo bolje od mene. O ceni neću da diskutujem dok neko prvo ne vidi uživo, i proba. Ako mu odgovara, pa valjda smo ljudi, dogovorićemo se... Može i bez kofera, bočnih, centralnih, bez točkova... Napravićemo cenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Markone88 je napisao: Ovaj oglas je dobio "Milutun approval" i kao takav se smatra pametnom kupovinom @Pingvin37 @Blaza onaj VFR iz oglasa te zove Heheh, pa vidi, ja sam dugo vozio taj cenovni rang 1500-2000e i sa vecinom tih motora sam bio zadovoljan. Lepo sam se navozao i iepo su me sluzili. Moram uvek te starije celicne konje da pohvalim pogotovo one koji su u ok stanju...Pogotovo te poznate radilice, poput ER5 Kawe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Jun 5 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Za prethodnih 5.000 km nije bilo nikakvih problema sa ovim uljem. Kako kažu, ono što je dobro, ne treba menjati... 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3427 Napisano Jun 5 Drug član, 950 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam 7202 u Diverziju, tako mi po manualu, sama reč kaže mannol. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Jun 10 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kawa je uspešno savladala put do Kostajnice preko Bosne, i povratak preko Hrvatske. Zato je km na satu malo porasla: Novih 820 km je upisano... Sledeći servis za 4.200 km... Idemo... ! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Jun 21 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je još jedan motor u garažu, tako da je sada prava prilika za trgovce, da pazare Kawu ! Još nije sigurno da li će se "prinova" zadržati, za sada je kod mene samo na sređivanju. Cenu mog motora neću da komentarišem, znam da je jača, već samo uživo, a kako se motor i dalje prodaje samo ovde (bez KP, PA itd), biće sigurno dobra, na obostrano zadovoljstvo. Nije nov, nov, nov, ali se vozi svaki dan... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Jun 21 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno slikaji pisi o radovima, naravno ako imas volje i vremena. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1729 Napisano Jun 24 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 6/5/2024 at 6:35 PM, Blaza said: Za prethodnih 5.000 km nije bilo nikakvih problema sa ovim uljem. Kako kažu, ono što je dobro, ne treba menjati... Trosim ga u tri motocikla, bez ikakvih anomalija ili problema. I to po ceni kakva jeste. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Jun 25 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mesec dana oglasa, sve (po)neka pitanja, niko da dođe ? Od danas, samo 12 meseci registrovan, ispravan, vozno stanje, ako treba daću i šator uz njega ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Jun 26 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1.800 evra, sve komplet ! Danas će ići i na druge oglase... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Jun 26 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ER 5 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki ER 5, 1998. godište, Naked, vozilo prešlo 94000 km, Žarkovo. Cena 1.800 € -... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1099 Napisano Jun 26 Drug član, 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Slike na PA pod rednim brojevima 6 i 10 povećavaju cenu ovog lepotana, dok ova grupna 11 obara cenu kad vide ljudi sa kojim divljacima voziš, da ne kažem sa zelenim ćelavim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...