ReMa357 4 Napisano Maj 26 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, hteo bih da vas zamolim za pomoc ako je neko imao slican problem kao i ja...Imam Sukuzi gsxr k8 600 i motor mi izbacuje gresku -c40, gledao sam manual i trazio na internetu i nigde ne mogu da pronadjem sta znaci ta greska ustvar, takodje imam simptome na motoru kada vozim na leru u niskim obrtajima motor krece da se trza i ako ne dodam gas hoce da se ugasi... Ako je neko imao slicna iskustva neka mi napise molim vas... Hvala vam puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7753 Napisano Maj 26 -, 1753 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Uuu zajebana je ta greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22095 Napisano Maj 26 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, ReMa357 je napisao: -c40 Guglaj "idle speed control valve" i kako ga ispitati, ocistiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...