thenenad 15 Napisano Maj 23, 2024 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha tricity Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, oduvek sam hteo da vozim motor i ne znam zasto sam cekao do svoje 37. godine ali dobro sta je tu je. Prosle godine, 2023. sam kupio Yamahu Tricity i mogu vam reci da sam prezadovoljan. Svakodnevno ga vozim i bolju investiciju skoro nisam napravio. Naravno kada su u avgustu prosle godine promenili zakon i sad posle 20 godina u saobracaju ako polazem za A kategoriju vise nisam vozac pocetnik sam odlucio i upisao, odvozao sam sve casove i cekam polaganje. Nadam se da cu to resiti u narednih 15ak dana i mislim da cu menjati motor kako bi mogao da putujem malo, ne kazem da ne mogu to sa mojim trotockasem ali za krace puteve je ok, za dalje nije bas. Inace sam ga vozio bukvalno cele godine, osim mozda 20ak dana u januaru kada je bilo hladno i bilo padavina. Ko nema A a zali da vozi, najbolja moguca stvar. Cim sam ga uzeo prosao sam i kurs kod Vlade Jevtica, znam da nije isto kao na 2 tocka ali sam savladao counter steering i te neke osnove voznje i svima preporucujem da odrade tako neki kurs, kod njega ili nekih drugih. Za Tricity sam se odlucio jer mi je bio najlepsi od svih ostalih trotockasa koji se voze sa B kategorijom, od buducih gledam noviji Tracer 7 kao prvi pik. Nekako mi je Yamaha deluje najmodernije po izgledu, jbg na kraju tako ljudi kupuju vecinu stvari. Gledajuci neke testove i recenzije na YT i ne deluje lose. Takodje, nije mi los triumph tiger sport 660 i mozda Benelli Trk 702. Naravno nista od ovog dok ne polozim i dok ne prodam Tricity. Prosto je neverovatno ali nemam ni jednu sliku motora ali to je ova boja i model... Svakako veliki pozdrav svima! Promenio Maj 23, 2024 član thenenad Samo mala dopuna teksta, sta nisam odmah napisao... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Maj 23, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom... koji god motor da izabereš,probaj prvo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thenenad 15 Napisano Maj 23, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha tricity Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cu da probam samo nekako mislim da ce bi bez obzira koji motor se u buducnosti opredelim biti potrebno neko vreme da se naviknem na njega ili gresim? Voznju casova sam radio na CF 650 i ma koliko su mi casovi lako prosli, taj CF mi uopste nije odgovarao. Ne kazem u smislu upravljanja nego osecaja u toku voznje... sedenja, kvacila, rucica, cesto me sve nesto bolelo i zuljalo, mozda mi je i taj CF bio mali u odnosu na moje gabrarite (182/100). Svakao da gledacu da probam svaki motor cim prolozim za A. I da hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Maj 23, 2024 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Maj 23, 2024 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Maj 23, 2024 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве хммммм, можда да размислиш па да останеш на та три точка и да купиш Yamahu Niken 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6460 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 1854 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao. kontrolisi ulje u agregatu na tricity-u, meni je poceo da trosi posle 10 000 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Maj 24, 2024 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Maj 24, 2024 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thenenad 15 Napisano Jun 14, 2024 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha tricity Prijavi odgovor kao problematičan Stigao novi mezimac! Promenio Jun 14, 2024 član thenenad 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano Jun 15, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan On 6/14/2024 at 2:46 PM, thenenad said: Stigao novi mezimac! Dobrodosao! Lep ti je novi motor, zelim ti puno lepih dana i kilometara na njemu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 303 Napisano Jun 15, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Jun 15, 2024 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 17, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8532 Napisano Jun 19, 2024 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, odličan izbor motora!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4987 Napisano Jun 19, 2024 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam juce umro ne bih znao da se ovi trotockasi voze sa B... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...