malitomic 1736 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Lepo služila, ali je ispustila dušu.. pokušao sam da je reanimiram drugim četkicama, ali doktori kažu nema joj spasa, transplatacija srca(motora) jedini lek Ko misli da može da je popravi, njegova je. Inače, rekao bih da je bas kvalitetna i jaka. Kažu 1800w, 42cm noz, to je bas dosta za elektro kosilice. Poručio sam drugu vec, bila kiša lepa, pa da trava ne preraste 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 190 Napisano Maj 22, 2024 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vid labosa al se ispružioПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1736 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Vojkan je napisao: Vid labosa al se ispružio Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Ništa mu sladje nije nego da se smoci u neku kaljugu tokom setnje. U dvorištu se tako na travi hladi 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 190 Napisano Maj 22, 2024 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve znam, imao jednu 14 god punihПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se rado poigreo sa tim motorom ako se niko do sada nije javio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1386 Napisano Maj 22, 2024 Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolektorski motor se nije nijedan usrećio u travi preko 5-6cm visine, mada ovaj deluje solidno. Ako neko nabaci asinhroni motor, može da je forsira mnogo jače . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1736 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Videće već @JevtaNS, šta će i kako ce. Sutra ide kod njega.. Sve najbolje i njemu i njoj . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Maj 23, 2024 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ko kupuje električnu kosilicu, neka ganja sa indukcionim motorom. Ja sam prešao na benzinku i nisam se pokajaoПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...