ZoraNS 5542 Napisano Maj 18 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti po Fruškoj gori i Vojvodini zatrebaju sugestije ili čak "pratnja" slobodno javi i naći će se neko ko će ti pomoći da provozaš najlepše deonice u ovom kraju. Poštujem(o) tvoju naviku i želju da u vožnji uživaš samo u društvu tvoje lepše (ili nežnije) polovine Promenio Maj 18 član ZoraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jun 21 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Svašta se izdešavalo u zadnjih mjesec dana, a motor ostade u trećem planu, tako i Avala. Kako god sutra sam tamo, negdje već oko 12-13 h pa ako ima još neko da će sutra gore i da je za il neko malo hladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 21 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan auu,prognoza je paklena za vožnju,moj predlog je fruška gora,ranije žeš stići jer ideš na ilok-neštin i odma se penješ u planinu gde je hladnije ako hoćeš da se kuvaš po bdg ili zemunu onda samo napred 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jun 21 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se bit će , al od sad pa do jeseni nemoš ništa bolje ni očekivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8066 Napisano Jun 21 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Presešće ti, ovo nisu oni obični letnji dani, a pogotovo nisu za city break turizam. Od utorka, pa narednih desetak dana biće ispod 30*c. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jun 21 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam prijatelju vozim kad mogu, imam i neki broj kilometara iza sebe, vozio po jednako paklenim temp. i na dosta dužim dionicama, bitno da ne padaju sikire sve ostalo je 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Jun 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Aj sutra do mene u Bačku Palanku pa idemo za NS pa Zrenjanin preko Kać,Budisava , Perlez, pa onda u Mihajlovo na moto skup . Tamo se peče bik na ražnju . Malo posedimo pa nazad preko Zrenjenina za NS pa Iriški venas pa prema Viziću na Ilok i tu polako se rastanemo . Ima nas sa oko 3-4 motora da idemo zajedno . Promenio Jun 21 član rajmax63 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jun 21 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju na pozivu, nekom drugom zgodom nadam se. Al Avalu sam zabegeniso a treba sutra i na poso u noćnu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jun 22 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Vrijeme skoro pa odlično vjetrića lagano ima, gužve nema, pivica hladna, glazba dobra. 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8066 Napisano Jun 22 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte, pogled odgore je fenomenalan. Popodne su najavili mogućnost lokalnih nepogoda pa ne bi bilo zgoreg baciti povremeno pogled na radarska osmatranja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jun 22 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Zemunski kej i dva bradata gospodina, nismo od neke priče, al ladovina nam paše. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Jun 22 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svka tebi čast kolega kad po ovakvom paklu vozis....pazi se! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jun 22 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Danas prije i oko podne je bilo čisto ok za vožnju, malo vjetrića, sunce ne tako žestoko. Dosta motora se dalo vidjeti oko BG (i nekoliko NC-a). Kasnije po podne jest krenula sparina i pritisak, no ja se vratio već prije 3, otuširo se i evo do sad i odspavo malo. Uskoro na posao. Sve u svemu dojmovi za danas 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2910 Napisano Jun 22 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vozio danas Danas je bio pakao, hteo sam do Avale reko ako bude guzva ima samo da se nerviram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jul 4 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan U subotu planiram na Frušku G., Iriški V. će biti raskrsnica, znam znam da bih trebao i dalje, ali sam eto u stisci s vremenom i za prvi put će biti dovoljno. U planu je i malo N.Sada, još uvijek nisam sigurica dal ću prvo do tamo pa onda po F.G. prema Viziću ili obrnuto. Možda još neko ima u planu pa da se nađemo na piću, negdje oko 10-11 sati je planirani polazak, do predvečer moram biti već kod kuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jul 6 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Vrijeme odlično, malo gužve i nekakvi radovi kroz grad, ali sve u svemu nekih 200+ km za ponoviti 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Uf , tek sada vidim da si bio u NS. Eto biće prilike sledeći put. Jesi išao preko Bačke Planke ili ...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crash DL 63 Napisano Jul 7 U prolazu, 30 postova Lokacija: HR-Vinkovci Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da, bit će prilike ... javi se ako ideš na ovu stranu za neku vožnju ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...