Forsberg 4580 Napisano Avgust 4 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Uživao sam u putopisu, vratio me je par godina u prošlost i želju da se podsetim svog putovanja u te krajeve Vidim da si negde napisao da ne znaš dal je Kruje ili Kruja... "E" sa dve tačke iznad u Albanskom se čita kao A, tako je mesto na SH20 Tamara, iako se piše sa e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 314 Napisano Avgust 31 (promenjeno) U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za put i putopis, lepa tura, odlično da nisi odustao ili skratio. Par nedostajućih kadrova se prežali, a nama si lepo dopunio neke momente linkovima sa interneta. Ja nisam od, na forumu brojnih, koje si podsetio na njiove puteve, već neko ko se nada da će tebe pomenuti u svom putopisu kada jednom krene na tu stranu. Hvala. Promenio Avgust 31 član Гоша 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 16 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan putopis, ne znam kako mi je promakao, tek sada sam naišao na njega.... značiće mi puno za sličnu turu koja me čeka na proleće.. Oduvek sam se divio ljudima koji se usude da krenu na višednevnu vožnju, a ne rezervišu smeštaj unapred. Svaka čast.. Sad vidim da i to ima svojih draži, a realno, pored Bookinga, Airbnb i sličnih pogodnosti, male su šanse da se ostane bez smeštaja.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...