Skittles 4191 Napisano Maj 10, 2024 Nemanja Stojanović, 1413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je motor prodat, ovo je ostalo kao kusur Torba je moj dizajn, i namenjena je foto/video opremi, ali može se prilagoditi svemu. Gubi se minimalno na totalnoj zapremini, ali se dobijaju razdvojeni odeljci koji drže svoj oblik, kao i zaštita za njih u vidu sunđeraste zaštite Ovo je unutrašnji raspored, da se stekne utisak kako je podeljeno, pošto posle ne može da se vidi kada se postavi sve. Sa ovom "skicom" sam i išao kod majstora da mi pravi torbu Ovi sivi delovi su dodatni i ne idu, samo crne pregrade, kojih ima jedna velika vertikalna po sredini, jedna velika vertikalna koja deli jednu polovinu na dva vertikalna dela i još jedna koja deli drugu polovinu horizontalno Ako nekome znači, staju telo + 24-70 + 70-200 + barem 3 prajma od kojih jedan može da bude 100 ili 135 Cena 30€ Nemanja 0605002354 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...