Gaz 104 Napisano Maj 7, 2024 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Originalni kompletan izduv zamenio sa SC project (uradio sam, nije tesko). Shvatam da je potrebno i ECU reprogramirati jer novi izduv potpuno drugacije funkcionise, nema nista osim prigusivaca pa je sammim tim i protok gasova "nesmetan". Zvuk kao Harley, na leru :))) Mozda se cak i previse cuje za moj ukus ali ispunjava svrhu, mozda me ne vide ali me sigurno cuju:))) Uredjaj koji to moze da uradi kosta bezmalo $500 a za jednu upotrebu je zaista previse, ajde da kazem 2, da se vrati na fabricko podesavanje ako bude potrebe. Pitanje za iskusne bikere posto sebe smatram pravim vikend bajkerom, ko i gde moze da reprogramira ECU za moju MT 7-cu? Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1787 Napisano Maj 7, 2024 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa @Paljevina Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11258 Napisano Maj 7, 2024 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pazi da nesto ne zajebes.Bice skupa opravka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...