Gaz 157 Napisano Maj 7, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Originalni kompletan izduv zamenio sa SC project (uradio sam, nije tesko). Shvatam da je potrebno i ECU reprogramirati jer novi izduv potpuno drugacije funkcionise, nema nista osim prigusivaca pa je sammim tim i protok gasova "nesmetan". Zvuk kao Harley, na leru :))) Mozda se cak i previse cuje za moj ukus ali ispunjava svrhu, mozda me ne vide ali me sigurno cuju:))) Uredjaj koji to moze da uradi kosta bezmalo $500 a za jednu upotrebu je zaista previse, ajde da kazem 2, da se vrati na fabricko podesavanje ako bude potrebe. Pitanje za iskusne bikere posto sebe smatram pravim vikend bajkerom, ko i gde moze da reprogramira ECU za moju MT 7-cu? Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2420 Napisano Maj 7, 2024 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa @Paljevina Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12838 Napisano Maj 7, 2024 Ne silazi, 3097 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Pazi da nesto ne zajebes.Bice skupa opravka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...