zaludan 8776 Napisano Maj 6, 2024 (promenjeno) 4_tocka_i_karoserija, 1918 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde bih drugo stavio ovu temu, pa evo ovde... Pre par godina sam naleteo negde na spisak naših graničnih prelaza sa navedenim kategorijama, radni vremenom, možda još ponekim detaljima, ali sad ne mogu da nađem to. Ima li negde zvaničan spisak svih graničnih prelaza? Promenio Maj 6, 2024 član zaludan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Maj 6, 2024 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije zvaničan, ipak ima solidan info Granični prelazi Srbije - radno vreme, alternativni pravci i potrebna dokumentacija - Putuj Sigurno PUTUJSIGURNO.RS Pogledajte sve korisne informacije kada su u pitanju granični prelazi Srbije. Radno vreme, lokacije i drugi saveti koji vam mogu značiti na putovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8776 Napisano Maj 6, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1918 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nije to to Ovo je "turistički spisak" - ja tražim zvanični, kompletan, sa kategorijama... Ovde recimo nema onog kod Kumanice. Takođe, recimo za Špiljane je naveden telefon Dračenovaca - crnogorske strane, pa je dalje naveden prelaz na Čakoru koji ne postoji, i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Maj 6, 2024 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Prilicno netacan sajt. Granicni prelaz Mali Zvornik- netacan broj telefona i nisu navedena jos dva prelaza na istoj opstini i u okviru iste stanice granicne polciije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...