Zoran_R 16 Napisano Maj 2, 2024 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani prijatelji, predložite mi crash barove, gde bi čovek i montirao iste te razveo instalaciju za maglenke koje imam? predlog za crash barove sa optimalnim odnosom cene i kvaliteta. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5350 Napisano Maj 2, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6067 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3896 Napisano Maj 2, 2024 Ne silazi, 5025 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 299 Napisano Maj 2, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ove: https://www.hepco-becker.de/en/engine-protection-bar-black-for-honda-nc-750-x-dct-2021.html Dostava iz UK je bila na adresu u DE. Lijepo estetski nadopunjavaju motor, (ne izgledaju kao ograda od balkona), a osim dodatnih svjetala daju mogucnost i ugradnje torbica koje se zgodno uklope u prazan prostor izmedju šipki. Sve gore navedeno je i uradjeno u praksi. Sama firma HB je preozbiljna. Promenio Maj 2, 2024 član Limeni67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 358 Napisano Maj 2, 2024 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam montirao SW Motech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...