Zoran_R 16 Napisano Maj 2 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani prijatelji, predložite mi crash barove, gde bi čovek i montirao iste te razveo instalaciju za maglenke koje imam? predlog za crash barove sa optimalnim odnosom cene i kvaliteta. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4884 Napisano Maj 2 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Maj 2 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Maj 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ove: https://www.hepco-becker.de/en/engine-protection-bar-black-for-honda-nc-750-x-dct-2021.html Dostava iz UK je bila na adresu u DE. Lijepo estetski nadopunjavaju motor, (ne izgledaju kao ograda od balkona), a osim dodatnih svjetala daju mogucnost i ugradnje torbica koje se zgodno uklope u prazan prostor izmedju šipki. Sve gore navedeno je i uradjeno u praksi. Sama firma HB je preozbiljna. Promenio Maj 2 član Limeni67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam montirao SW Motech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...