DjoleLO 1886 Napisano April 30 (promenjeno) Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan prodavac tipa Xmoto koji je za izbegavanje. Porucio KTM tankpad 2. aprila i receno da stize za 14 dana, ali za svaki slucaj, neka bude 20 dana. Naravno, do danasnjeg dana nije stiglo. Zvao sam da pitam sta se desava, rekli su da ce javiti cim provere i naravno nista. Lik sam kojim sam komunicirao se zove Oliver. Razmisljam i ja da otvorim takvu neku radnju/shop ili kako nazvati tu tarzaniju, pa sta bude. I onako je to ustaljen nacin poslovanja u Srbiji. Reklamiraju i HJC kacige na KP, a prodaju ih tako sto das novac, a oni poruce, pa kad stigne… Mozda postanem i ovlascen u skorije vreme… Promenio April 30 član DjoleLO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 229 Napisano April 30 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam potpuno suprotno iskustvo,i dosta stvari sam kod njih uzimao,znači,moja preporuka za poslovanje sa njima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Maj 2 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Unistili Huti u crvenom moru posiljku ,pa sad cekaju drugu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15990 Napisano Maj 2 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam pozitivna iskustva sa njima, Oliver uvek ljubazan, hoce potanko da objasni i preporuci proizvod koji valja bas za odredjeni tip motora, uzimao sam vise puta plocice, lanac, lancanike...stizalo sve brzo i tačno. Ne znam sto tebe ne vole... Promenio Maj 2 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2961 Napisano Maj 7 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan A i cene su im vrhunske. Gume, potrošni mat., oprema, doooosta, dosta povoljnije od drugih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak price… Kao sto sam i napisao… 2 aprila porucio i receno max 20 dana. 3 maja pitao sta se desava i od Olivera dobio fotografiju kako je moj deo stigao (neki spisak delova gde se i moj nalazi)i da su greskom kolege zagubile bas moji adresu i da to resava odmah. Evo, danas 5 jun i jos nije stiglo… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16353 Napisano Jun 5 Ne silazi, 4914 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt pre mi je stizalo sa Ebaya iz Singapura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1377 Napisano Jun 5 Drug član, 535 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 4. 2024. at 13:32, DjoleLO je napisao: Razmisljam i ja da otvorim takvu neku radnju/shop ili kako nazvati tu tarzaniju, pa sta bude. I onako je to ustaljen nacin poslovanja u Srbiji. Zamisli, naručiš sam od sebe pa onda sam sebe izradiš? Na koga biti ljut? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1213 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja počeo dogovore oko motocikla sa njim... Sad mi sve dođe nekako upitno dal de upuštati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da je slatkoreciv, da prica pola sata sa tobom za najvecu glupost i da sve deluje tako fino, da ti dodje da se okumis sa njim, a onda… Pristao sam na to, jer mi nije toliko ni bitno da li ce malo kasniti, ali proslo vise od 2 meseca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 5 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Bem li ga... Ja sam sa Oliverom / MRG Kula imao fantasticnu saradnju vise puta. Znam bar 5-6 ljudi koji mogu isto da kazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1377 Napisano Jun 5 Drug član, 535 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, DjoleLO je napisao: Meni su rekli da je slatkoreciv, da prica pola sata sa tobom za najvecu glupost i da sve deluje tako fino, da ti dodje da se okumis sa njim, a onda… Pristao sam na to, jer mi nije toliko ni bitno da li ce malo kasniti, ali proslo vise od 2 meseca. jesi ti to već platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, admiki said: jesi ti to već platio? Nisam, ali sam mogao poruciti na jos 2 mesta. Pogotovo sto mi covek poslao sliku i rekao da je moj deo stigao sa ostalim. Moj tank pad je stavka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1377 Napisano Jun 5 Drug član, 535 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma ništa onda, zovneš i kažeš ako sutra nije kod mene nemojte ni slati. Ne volim da otkažem nešto što je namjenski naručeno za mene, ali još manje volim da neko pravi majmuna od mene. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...