zec 274 Napisano Maj 2, 2024 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nisi snasao do sada, meni su pravili u N Pazovi svakakve srafove i svi su izdrzli. Kolega je vec pomenuo firmu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6474 Napisano Maj 2, 2024 Drug član, 1444 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vijak Grba NS, Modul, Pozega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17430 Napisano Maj 3, 2024 Ne silazi, 1245 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta je frejm slajder, ali i čemu insistiranje na tolikoj 12.9 zateznoj čvrstoći? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7190 Napisano Maj 3, 2024 Drug član, 2032 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Da bi potraga i tema bili napetiji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3150 Napisano Maj 3, 2024 Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, kontam da bi i 10.9 držao. Šraf treba da drži motor spojen sa ramom. Ne znam, ovi koje sam dobio su 12.9, ne verujem da su ih pravili u toj specifikaciji iz dosade.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3150 Napisano Maj 3, 2024 Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam N.Pazovu, rekli su da ne mogu da mi ponude 12.9 ali da će mi javiti za 10.9. Nisu ništa javili.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17430 Napisano Maj 3, 2024 Ne silazi, 1245 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan A u šta se uvija taj zavrtanj i šta on nosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7190 Napisano Maj 3, 2024 (promenjeno) Drug član, 2032 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti taj sraf treba za motor ili za auto? Svi srafovi sa oznakom 8.8 pa navise su pravljeni od jake legure celika, mislim da mozes 10.9 bez razmisljanja da stavis. Ako pukne 10.9 pucice i 12.9 Promenio Maj 3, 2024 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3150 Napisano Maj 12, 2024 Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taj šraf drži motor u ramu motorcikla, ukratko.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17430 Napisano Maj 13, 2024 Ne silazi, 1245 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 5. 2024. at 14:56, Gordak985 je napisao: Taj šraf drži motor u ramu motorcikla, ukratko. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Izvini, prevideo sam tvoj post gde si rekao šta mu je namena. Da ne ostanem nedorečen, jako teško ćeš to naći u prodaji ali ako imaš nekog ko sarađuje sa RECA-om (neka mašinska radionica) pa da poručiš od njih. Oni ne rade sa fizičkim licima. Ali imaju vrhunsku šrafovsku robu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3150 Napisano Maj 13, 2024 (promenjeno) Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan RECA-u sam prvo zvao, nisu mogli da mi pomognu, nisu nikome ništa slično ni poručivali. ELEM, stigao kineski poštar danas, šraf u paketu, prodavac na Aliju ispoštovao i poslao zamenski, što sam em bio skeptičan da će uopšte uraditi, em je stigao za 2 nedelje, a spremio sam se da čekam mesec dva. Hvala svima na pomoći i sugestijama, može lock. Promenio Maj 13, 2024 član Gordak985 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4885 Napisano Maj 13, 2024 Drug član, 1159 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Taj od braće kosookih ko zna dal je i 8.8 tvrdoće. Mora malo crva da ti ubacim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3150 Napisano Maj 13, 2024 Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taj od braće kosookih ko zna dal je i 8.8 tvrdoće. Mora malo crva da ti ubacim. Nema veze, makar je isti, menjam ih u paru, pa kad cviknu da lepo motor ceo ispadne iz rama :-)Ja se uzdam u kinesku metalurgiju, pod uslovom da si platio dovoljno. Ja sam ovo platio upola cene u odnosu na sw-motech, što kontam da bi trebalo da da okvirno sličan kvalitet. Makar šrafova :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2713 Napisano Maj 14, 2024 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan To je stiglo avionom brata Sia kad je bio u poseti Srbiji, samo ti to krijes od nas. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...