ys125ADV 73 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Mostar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Prošle godine sam odlučio da napravim "ex-yu" turu s motorom od 125cc, gdje je bio plan proći kroz naše države od sjevera do juga. Prvi cilj je bio napraviti turu oko BiH u kojoj bi stekao malo iskustva za tu drugu veću turu koja je uslijedila poslije toga a to je proći kroz čitavu HR, SRB i CG. Nakon što sam napravio turu po BiH i par meni najbližih hrvatskih otoka, za koju mi je trebalo 10-ak dana, i stekao dovoljno iskustva, na red je došla i ta "glavna" tura. Tu sam proveo nekih 20-ak dana lutajući po HR, SRB, CG i malom dijelu Bugarske(pošto su mi domaćini kad sam bio u Negotinu, predložili par mjesta koja su me se dojmila, pa sam malo otišao i tamo). Za obići ove naše države kako sam zamislio, na kraju mi je trebalo nekih 30 dana i napravio sam oko 6500 km, na motoru Yamaha YS125cc. Sebi sam za uspomenu napravio video pa bih ga i htio podijeliti s vama, posto odavno čitam ovaj forum pa da malo i pridonesem, a i isto možda da pokažem neku alternativu ljudima koji bi voljeli bolje upoznati ove naše krajeve a nemaju neke "skupe" motore i velike budžete, da se ne ograničavaju s tim stvarima u životu, jer sve može biti puno jednostavnije Ako nekoga zanima da pogleda, evo videa u kojemu je kompilacija većine mjesta koje sam obišao u obje ture 46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano April 29, 2024 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu momčino svaka čast, od Istre preko Vukovara i Subotice do Đerdapa, Niša, Uvca ... Film da napraviš a ne ovaj s' brda dola video... Kapa dole za poduhvat, Yamaha i na putu i van puta izdržala sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ys125ADV 73 Napisano Maj 1, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Mostar Prijavi odgovor kao problematičan On 4/29/2024 at 1:45 PM, Papisha said: Auuuu momčino svaka čast, od Istre preko Vukovara i Subotice do Đerdapa, Niša, Uvca ... Film da napraviš a ne ovaj s' brda dola video... Kapa dole za poduhvat, Yamaha i na putu i van puta izdržala sve. Hvala brt. Naravno da je izdrzala sve, ovi manji motori su dzaba podcijenjeni. Ima materijala i za vise, samo nisam imao vremena za sve. Stavio sam sve u jedan, zato sto je kontam lakse pogledat sve u jednom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ys125ADV 73 Napisano Maj 1, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Mostar Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Zog said: Prekrasno, svaka čast. Pozdrav Zog. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8146 Napisano Maj 2, 2024 Drug član, 1710 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Odličan video, svaka ti čast! Mnoga mesta sam obišao, bogami neka i nisam, ali ne znam gde se nalaze. Predlažem da edituješ video i ubaciš nazive mesta, dok se smenjuju kroz video. Mislim da bi to bilo veoma korisno jer bi mnogima pomoglo u kreiranju i osmišljavanju budućih ruta po ovom našem, prelepom, ex YU prostoru. Barem ja sam, često, inspiraciju za putovanja tražio (i nalazio) na ovom forumu. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10590 Napisano Maj 2, 2024 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole za šofera i Yamahicu Gledanje ovakvih klipova me spusti na zemlju, pošto često pizdim za mašinom od 1200cc pa ubrzo shvatim da je 650cc i više nego dovoljno za putovanje/avanturu, s obzirom da sve to komotno može da se uradi i sa 125cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 179 Napisano Maj 2, 2024 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, prelepo. I ja sam mišljenja “Predlažem da edituješ video i ubaciš nazive mesta, dok se smenjuju kroz video. ” makar bi meni značilo. jos jednom, svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ys125ADV 73 Napisano Maj 2, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Mostar Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, DraganNS said: Odličan video, svaka ti čast! Mnoga mesta sam obišao, bogami neka i nisam, ali ne znam gde se nalaze. Predlažem da edituješ video i ubaciš nazive mesta, dok se smenjuju kroz video. Mislim da bi to bilo veoma korisno jer bi mnogima pomoglo u kreiranju i osmišljavanju budućih ruta po ovom našem, prelepom, ex YU prostoru. Barem ja sam, često, inspiraciju za putovanja tražio (i nalazio) na ovom forumu. 3 hours ago, DuleTs said: Bravo, prelepo. I ja sam mišljenja “Predlažem da edituješ video i ubaciš nazive mesta, dok se smenjuju kroz video. ” makar bi meni značilo. jos jednom, svaka cast. Pozdrav za obojicu. Upravu ste, trebao sam staviti i imena mjesta, ali eto tada nisam o tome razmišljao. Ali u svakom slučaju, ako vas što zanima ili gdje se što nalazi, rado ću vam odgovoriti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ys125ADV 73 Napisano Maj 2, 2024 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Mostar Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Disko Nindža said: Kapa dole za šofera i Yamahicu Gledanje ovakvih klipova me spusti na zemlju, pošto često pizdim za mašinom od 1200cc pa ubrzo shvatim da je 650cc i više nego dovoljno za putovanje/avanturu, s obzirom da sve to komotno može da se uradi i sa 125cc. Zdravo NindžaHvala na komentaru. 650cc je baš kao što kažes i više nego dovoljno za sve. Promenio Maj 2, 2024 član ys125ADV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Maj 3, 2024 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan super video.ne moras se muciti da editujes video,samo u opisu klipa napisi tajminge za bitne stvari, tipa 03:50 uvac, 15:46 djerdapska itd..... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7443 Napisano Maj 3, 2024 Drug član, 3090 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, ys125ADV said: Zdravo NindžaHvala na komentaru. 650cc je baš kao što kažes i više nego dovoljno za sve. Shvati da ovaj tvoj video neće gledati samo neko iz našeg govornog područja, već i mnogi drugi, kad staviš naziv na video on to može da googla i kaže "vau idem"... Barem sam ja na mnoga mesta tako nabasao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3062 Napisano Maj 3, 2024 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve super al stvarno fali da pise koja su mesta, bukvalno sam odgledao i u fazonu svaka mu čast gde je sve bio al nemam pojma gde je i sta je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ys125ADV 73 Napisano Maj 3, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Mostar Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, brankoXM said: super video.ne moras se muciti da editujes video,samo u opisu klipa napisi tajminge za bitne stvari, tipa 03:50 uvac, 15:46 djerdapska itd..... Zdravo Branko.Hvala za prijedlog. Sad sam to i uradio. 4 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Shvati da ovaj tvoj video neće gledati samo neko iz našeg govornog područja, već i mnogi drugi, kad staviš naziv na video on to može da googla i kaže "vau idem"... Barem sam ja na mnoga mesta tako nabasao Cao Andrej. Jasno. Stavio sam sad i mjesta. 1 hour ago, RankoBg87 said: Sve super al stvarno fali da pise koja su mesta, bukvalno sam odgledao i u fazonu svaka mu čast gde je sve bio al nemam pojma gde je i sta je. Zdravo Ranko. Hvala, sad sam postavio i lokacije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3062 Napisano Maj 3, 2024 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odo opet da gledam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ys125ADV 73 Napisano Maj 4, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Mostar Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj. Također ako nekoga zanimaju troskovi puta. Citav put oko HR( necu ubrajat otoke), Srb i Cg me izasao 450eura. BiH nisam pratio, ali cijenim oko 140eura. Tako da eto ako koga zanima. Uglavnom, racunao sam da sam stalno na motoru manje bi potrosio mjesecno nego kad sam kuci. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1015 Napisano Maj 6, 2024 Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu! Svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...