daxon81 31 Napisano April 28, 2024 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari..nisam odavno posecivao sajt pa mi je mozda promakla tema ali interesuje me da li kupujete pakete za "pomoć na putu" i zna li neko nesto vise o tome..Naime vozim i motor i auto pa bih voleo da znam ako neka kuća nudi osiguranje vezano na ime kupca a ne vozila da bi mi vazilo za oba prevozna sredstva u slucaju da zatreba..na nasoj teritoriji..ako neko nedto zna,bio bih zahvalan za informaciju..pozdrav i zelim vam uzivanje u voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8226 Napisano April 28, 2024 (promenjeno) Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Prilično smo raubovali ovu temu, sa akcentom na poslednjih desetak strana, pa baci pogled: Promenio April 28, 2024 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1402 Napisano Maj 17, 2024 Drug član, 907 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa AMClub pomoc na putu? Jedino oni u sklopu paketa daju moto dodatak tj. paket se odnosi i na motocikle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...