Rkekoke 103 Napisano April 28 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Da prenesem svoje iskustvo i ujedno uputim vlasnike Voge motocikala oko prijavljivanja na aplikaciju i povezivanje sa navigacijom. - Za prijavljivanje treba skinuti "Vogeglobal" aplikacije sa google play store-a (za ajfon nisam upucen da li postoji aplikacija). -Trazice vam da se registrujete za sta ce vam trebati odredjene osnovne informacije ali najbitnije od svega je mejl adresa. Tu mozete naici na problem, gde moze pri upisivanju mejl adrese da prijavi problem oko formata adrese. Taj problem zapravo znaci da u vasem mejlu ne sme da postoji nista drugo osim slova, ne sme da ima tacku ili bilo sta slicno. Tako da ukoliko imate nesto od toga znacete o cemu se radi, najbolje napraviti novu mejl adresu koju cete koristiti za Voge aplikaciju. - Nakon registracije dobijate pristup aplikaciji sa osnovnim parametrima vaseg motora kada ste povezani preko bluetooth konekcije (nivo goriva, kompletna kilometraza itd). - Za povezivanje sa navigacijom bice vam potrebna registracija na mapbox sajtu, kako biste obezbedili token sa kojim cete moci da pokrenete navigaciju. Prilikom registracije trazice vam podatke o kartici koju biste koristili za uplatu (nista se u ovom nasem postupku ne placa ali je ta informacija nrophodna). Moja preporuka je neka vazeca kartica koja se ne koristi samo kako biste nastavili dalje sa registracijom jer vam uplata ne treba za zavrsetak vec samo podaci. - Kada se to zavrsi videcete opciju da prekopirate token, zatim se vratite u Voge aplikaciju i ulaskom u opciju navigacije prekopirate token i dalje je koristite kao svaku drugu navigaciju. *Moj utisak je da je ovo samo marketinski potez jer je realno beskorisna stvar, zanimljiva ali beskorisna. Recimo aplikacija vam prikazuje informacije tek kada date kontakt i ona se poveze sto znaci na displeju vec vidite sve informacije koje imate na aplikaciji. -Navigacija prikazuje samo malu strelicu pravca kretanja i beskorisna je za kretanje po gradu jer vam prikazuje koliko metara do sledeceg skretanja i morate da nagadjate, za autoput moze da posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mangup 13 Napisano April 30 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Voge AC525X Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ovo ne važi za sve Voge . Kontkretno 525ACX 2024, koji sam ja uzeo, nema mogućnosti povezivanja (500AC/X ima, koriste isti hardwer). To su isključili da bi bila jeftinija opcija za EU (homogalizacija). Kako sam čitao. U meniju postoji wifi i bt. BT radi samo za prikazivanje poziva. Na 525DSX možete da koristite screen mirroring. Još ako telefon ima opciju da ugasi ekran to može biti super stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rkekoke 103 Napisano Maj 18 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan @mangupNemas ni na 525dsx mogucnost prikazivanja poziva, tj ima ali na after market displeju. Mislim da na 900 modelu postoje te mogucnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano Jun 12 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, 900 ima tu opciju...ali ne moze da se javi na poziv na kursoru ( onim dugmicima ) sto je na volanu. Moze da se odbije poziv ali kad se pritisne za prihvatanje poziva onda se nesto desi...jebem li ga, poziv se primi, ali ga primi motor, ne znam kako da objasnim...ne moze da se razgovara. Ali ako imate komunikaciju onda prihvata poziv preko komunikacije...komunikacija se poveze sa motorom i sve radi ok. Ima tu jos nekih nejasnoca i neizdefinisanih momenata ali videcemo sta i kako. Ja sam sve odradio, odnosno kolega TAZZ mi je sve povezao posto i on ima 900 stotku i sad mi ne radi, ...a zasto ne znam, trazi neku registraciju, kodove.... Moracu ponovo kod kolege da ga smaram. Promenio Jun 12 član Grofbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...