thelord 98 Napisano Februar 1, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi informacije o moto radnjama u Sloveniji, sa dobrim izborom. Bilo bi lepo da imaju neki sajt na netu. Ko zna nek napise sta zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 1, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tc-motoshop.si/si/ tomo je, mislim, jednom prilikom preporucio ovaj sajt i ja ga stavio u bookmarks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio kod njih TCX Infinity cizme, vrlo su predusreljivi, ljubazni i za svaku preporuku. Pozvao telefonom, rezervisao, i moj drugar otisao i kupio i stavio na Nish Express i eto cizama za nekoliko sati u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 2, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste jedina za koju znam. Mene zanimaju Oxtar cizme pre svega pa i ako se nadje nesto drugo. Planiram voznju do tamo jer ipak se cizme ne kupuju bez probe a i lepa voznjica. Ako neko zna jos neku radnju neka se ne ustrocava da napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Oxtar = TCX... Od pretprošle godine čini mi se, zbog suđenja sa Alpinestars-om... Motoshop je jedini koji ih ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tc-motoshop.si/si/ tomo je, mislim, jednom prilikom preporucio ovaj sajt i ja ga stavio u bookmarks. TC-MOTOSHOP je jedina prodavaonica u SLO u kojoj ja kupujem sve sto se tice motoriade. Ja sam sa njima veoma zadovoljan, možda zato, što imam malo "veza i poznanstva" kod njih :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan mesto Kozina, us sam autoput 15min pre kopra, od LJUBljane, dainese outlet....radi i nedeljom....odlicne cene veliki izbor. radnja se vrlo lako nadje, manje od minut od autoputa.preporuka ako hoces dainese itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Februar 24, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tc-motoshop.si/si/ tomo je, mislim, jednom prilikom preporucio ovaj sajt i ja ga stavio u bookmarks. TC-MOTOSHOP je jedina prodavaonica u SLO u kojoj ja kupujem sve sto se tice motoriade. Ja sam sa njima veoma zadovoljan, možda zato, što imam malo "veza i poznanstva" kod njih :D Takodje, u TC Motoshopu daju popust od 20% za ljude iz zemalja bivse Juge (to moras da naglasis) plus sto imas povracaj poreza na graici od oko 15% (roba ne sme da bude u koriscenju), pa ti izracunaj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motocenterlaba.com/index.php?lang=si http://www.dainesemoto.si/ http://www.racing-service.net/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Mart 2, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pored vec navedenih radnji predlazem ti da pogledas jos: www.norikplus.com Kupovao kod njih GIVI kofere. Vrlo usluzni i povoljni www.yamaha-kmc.si IXS vrlo povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo lepo ali nikad ne moze da bude jeftinije nego kod Sekule i Bere Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Mart 2, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo lepo ali nikad ne moze da bude jeftinije nego kod Sekule i Bere Pozz Bocni koferi GIVI: U "Norik plus" oko 260e + povracaj poreza. Verujem da je ovo super povoljno. U KMC jakna IXS Hawk kosta 207 eura (u BSZ 375) + povracaj poreza. Ako oni mogu jos jeftinije samo reci jer bi to koristilo svima ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Mart 2, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto Top case Maxia 3 (E55) kosta u Norik-u 191 euro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko od braće slovenaca da dolazi ove godine? Gledam TCX AirTech i nadam se da će neko to kod nas početi da uvozi, ali nada umire polako... Pa sam mislio da se sa nekim organizujem da mi ponese te čizme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan stižemo, stižemo....ako ne pre onda na Reli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Apex 13 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd-Skopje Motocikl: Yamaha XJR 1300 Sp Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zainteresovan za kupovinu stvari iz Slo? Trebaju mi koferi i jos poneke sitnice pa planiram put do Slo ubrzo. Ako je neko zainteresovan mozemo podeliti troskove putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče, od čizama sam trenutno odustao, jer je sva lova otišla na novu mašinu. Ali zato mi trebaju BMW svilene podrukavice (veličina M, ako uopšte postoji veličina), par ili dva, koje Radulović nije sposoban da nabavi već godinu dana. Plaćam po preuzimanju, start ili kraj relija, nije bitno. Ovakve: Naravno, ako je neko raspoložen da ponese u ionako pretrpanim koferima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam za ovu temu! Sad sam kontaktirao neke od prodavaca da vidim oko popusta koje dobijamo kad dodjemo iz Srb i evo sta su mi odgovorili Dunja iz TC-MOTOSHOM.SI: 20% popusta + taxfree Jaka (mislim da je to Janez Pintar) iz Pintar Racing Service ( http://www.racing-service.net/ ): Daje 20-25% ali ne pravi taxfree Boštjan Laba iz MotoCentarLaba.com: potvrdio je za 20% ali nije pominjao taxfree Neko je gore pomenuo da je taxfree 15%, jel to tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 5, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 dana racun u TC motoshop bio mi je 470e, na granici vraceno 58e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 18, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan KMC - Yamaha Saturday event ili kako prodavnice brinu i časte nas u tim kriznim vremenima ... bajkovi, roštilj, pivo, ženske............ šta još preostaje bogatim?? ovde zvanično no.1 i No.2 ovde naše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jun 27, 2012 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko do Tc motoshopa? Treba mi kofer koji sada na popustu. Platio bih cenu sa sajta, a onaj ko mi donese kofer neka uzme popust koji dobijamo mi iz Srbije, povraćaj poreza i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko do Tc motoshopa? Treba mi kofer koji sada na popustu. Platio bih cenu sa sajta, a onaj ko mi donese kofer neka uzme popust koji dobijamo mi iz Srbije, povraćaj poreza i slično. Na one stvari koje su na popustu, ne dobija se dodatni popust koji vazi za ex YU od 20%. Cisto da imas informaciju. Inace i ja bih rado uzeo bocne Givie. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jun 28, 2012 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko do Tc motoshopa? Treba mi kofer koji sada na popustu. Platio bih cenu sa sajta, a onaj ko mi donese kofer neka uzme popust koji dobijamo mi iz Srbije, povraćaj poreza i slično. Na one stvari koje su na popustu, ne dobija se dodatni popust koji vazi za ex YU od 20%. Cisto da imas informaciju. Inace i ja bih rado uzeo bocne Givie. Ma i to je ok, extra su cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...