FreeBird 198 Napisano April 27, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju yamahu. Vec poznata starim forumasima. Yamaha mazena pazena vozena na duzim turama. Krcata opremom. -Akrapovic auspuh + fabricki -Seba nosaci zadnjeg i bocnih kofera -Zadnji i bocni Kapa koferi -Oxford grejaci rucica -Komfort sediste -Seba bocni slajderi -Joska regler -Ohlins amortizer volana -Puig vizir sa dodatkom -Alumininumski volan -Pokazivac stepena prenosa -Skotoiler -Ralica -HELL teflon creva Stanje nove plocice, svecice, ulje preslo 2000km, gume ok ali dajem zadnju skoro novu uz motor. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano April 27, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Cena 3400 Kontakt 064/210-4143 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano April 27, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ko dodje na blagoslov sutra u Obrenovac moze da je pogleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano April 27, 2024 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Godište registracija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5574 Napisano April 27, 2024 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Bole sredio picikato... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano April 27, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan 2004. Godiste registrovana do 10 Juna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2744 Napisano April 27, 2024 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Moja bivša makina, Bole ga je skockao max. sa opremom, kako sam se lepo navozao sa njim. Sve preporuke za motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano April 28, 2024 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se setim koliko puta sam ga obisao ,Sale je to terao kao baba. Malte ne nerazadjen motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano April 30, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan 3300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano April 30, 2024 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Кад би могао акрап посебно радо бих га прихватио... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano April 30, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi da ga cerupam. Jedan kolega hoce nosace i kofere. Ti akrapa...ali nemam zelju da ga rastavljam. Neki su gledali nudili koliko su mogli, neki ce gledati...pa polako oticice. Evo zasto se prodaje. Na slici fali jos jedan skuter. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano April 30, 2024 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Just now, FreeBird said: Zao mi da ga cerupam. Jedan kolega hoce nosace i kofere. Ti akrapa...ali nemam zelju da ga rastavljam. Neki su gledali nudili koliko su mogli, neki ce gledati...pa polako oticice. Evo zasto se prodaje. Na slici fali jos jedan skuter. Све јасно, али рек'о да пробам. Даје убедљиво најлепши звук који сам чуо од свих топова. Одушевљен сам како се чује на другаровом фазеру. Извини на офу, хвала на одговору. Срећна продаја. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Maj 7, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan 3200e Registrovana je taman jos za skup u Trebinju. Ako se ne proda ide sigurno u Trebinje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Maj 17, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan 3100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Maj 20, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dal je moguce da sam za ovakav motor imao samo dva poziva za mesec dana. Je li cena jaka ili mora kilometraza da se vraca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Maj 20, 2024 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad pomenu kilometražu, gledam oglas treći put i ne vidim je.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Maj 20, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan 70.000km 2004godiste Promenio Maj 20, 2024 član FreeBird 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, to je smešna kilometraža za taj motor. Moj CBF 1000 ima 90K i mašina prede. A tvoj Fazer baš deluje očuvano.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najboljih motora koje sam ikada vozio. Definicija kako motor treba da ide, koči, skreće. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1735 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek mi se "hiljadarka' svidjala, ali nikad nisam imao ni petlju, a ni muda da je kupim. Pravi muski motor Malo malo pa pogledam oglase...vrlo verovatno da cu je nekad imati iako je godine gaze i dobrih komada je sve manje Nego da priupitam ovde, jel ovaj Fazer ima problema sa magnetom kao noviji ili ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Maj 22, 2024 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 5. 2024. at 13:20, FreeBird je napisao: Ljudi dal je moguce da sam za ovakav motor imao samo dva poziva za mesec dana. Je li cena jaka ili mora kilometraza da se vraca? Mora kilometraža da se vraća, ja sam stavio za bandit 600 gotovo najnižu cenu u oglasima, zvalo me 50 ljudi i svi smatraju da je previše prešao (piše 82 000 km, a lično mislim da mora da ima preko toga, ja računam oko 130 k da je prešao). Džabe da obkašnjavaš ljudima da ti motori prelaze preko 200 000 km, jbg ljudi ne znaju, a većina njih ne prelazi 5 000 km po sezoni, ali mu milije da vidi 30 000 na tabli i da slepo veruje u to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Maj 22, 2024 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vole ljudi da ih lazes. Vrati to na 50.000km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Maj 23, 2024 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Nema problem ni sa magnetom ni sa ramom. To ima fz1. Motor je stvarno muski. Moze bas dobro da se tera. Akrap peva. A opet bas je udoban. Za rasliku od mnogih enduro i turing motora koje sam probao. Za ovih mesec dana sam imao dva poziva i gledanja. Jedan sa r motora hoce na turing. Pa se lomi. Drugi hoce da uzme ali mora da proda svoj. Tako da nista. A ja sam tako zadovoljan sa njim da prosto ne mogu da verujem da je interesovanje nikakvo. Nije mi zapelo da ga prodam ali navukao sam i motora i skutera a nista ne vozim jer ne stizem. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Maj 23, 2024 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će da ode brzo, ne brini.Detaljan je oglas pa nemaju zbog čega da zivkaju smarači.Zovu samo pravi kupci.I moji oglasi uvek budu takvi, malo poziva, možda 5-6 komada, od toga bude 2-3 gledanja i brzo se završi prodaja.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Maj 23, 2024 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Cena je bas mala ...registrovan motor sedi i vozi...sa koferima i dodatnom opremom...cak koju stotinu manje nego za motor iz uvoza skroz go! Moj ti je savet da ne vracas kilometrazu...vec da podignes cenu na 3700e i das oglas na PA i KP. Verovatno niska cena odvraca kupce. Moje licno iskustvo: porucim kacigu iz Louisa 2010. godine Uvex, za 70e na nekom snizenju od 70% i 10e kombi uzeo da mi donese do Novog Sada. Uvex je malo veci kalup tako da mi je kaciga XL bila velika...a kaciga mozda najbolja koju sam ikad drzao u rukama, laka, vizir anti fog a bez pinloka...kaciga stvarno extra...Stavim ja to u oglas da izvucem pare 80e koje sam dao...niko da pozove...2 meseca...spustim na 70e, dobijem samo poruke..."50e da dodjem da uzmem odma?" itd....Oglas istekne i ne obnovim ga par meseci...prodje leto...setim se da imam kacigu i na jesen stavim u oglas sa cenom od 150e...i fiksna cena...prodam je odmah sledeceg dana i ne skinem oglas tog dana(tad internet imali smo samo od kuce...)...jos me zvalo 5-6 ljudi...sledeceg dana. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...