Jašim 5089 Napisano April 29 Pana, 506 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan А ГП 2 , 3... ? Ништа мање борбено! Велик потенцијал за прелазак међу најбрже. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15215 Napisano April 29 Ne silazi, 1152 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, dvlns je napisao: Ma sve ok ali ja ne znam ko moze da navija za Banjaju Nema harizmu. Zna da vozi, nisu tri titule pale s neba, ali što bi Bili Piton rekao:"Sav si mi nekako nikakav"... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13391 Napisano April 29 Ne silazi, 6001 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma pored nedostatka harizme jos je i placipicka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3842 Napisano April 29 Ne silazi, 4993 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nov RC213V u LCR garaži Marini, nova šasija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3292 Napisano April 29 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5433 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Najvećim uspjehom markeza smatram to što je mnoge, priznam i mene natjerao da pojedem sva govna što sam srao o njemu...brnjaja ko brnjaja, dobar na odičnom motoru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 6915 Napisano April 29 Drug član, 2927 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Trkanje je sport glave, srca i cojones-a.. Markez je true grit, ardži bardži laktanje i vožnja, ne hebe živu silu. Peko je vrhunski vozač ali nema to da ide preko mere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1089 Napisano April 29 Drug član, 2584 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MOTOM said: Nov RC213V u LCR garaži Marini, nova šasija. A za Marinija - marinija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3292 Napisano April 29 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5433 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Misliš marinijim, drajkula, buba švaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3842 Napisano April 29 Ne silazi, 4993 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv komentar eksperta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6519 Napisano April 29 Ne silazi, 6496 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nekada su kopirali njih...sad oni gledaju u druge. Bolesno izgleda...neka počne opet tako i da ide...da bude malo prošarano međ prvima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 990 Napisano April 29 Ne silazi, 5450 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Due said: Nema harizmu. Zna da vozi, nisu tri titule pale s neba, ali što bi Bili Piton rekao:"Sav si mi nekako nikakav"... Ne valja Rossi kad pravi šou, ne valja Banjaja koga Bog nije dao za to . Te sisa kad se ne lakta, a kad isuče belegiju , onda Goli otok . A neće Markez ostati dužan za ovo trkanje ne rame uz rame, ovaj točak uz rame sa Banjajom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13391 Napisano April 29 Ne silazi, 6001 postova Prijavi odgovor kao problematičan @mixa ne znam da li se secas da je taj isti Banjaja prosle godine javno trazio da se napravi veca razlika izmedju motocikala u fabrickim i satelitskim timovima. Ako ti ni to nije ljigavo onda sve ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 990 Napisano April 29 Ne silazi, 5450 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da ti budem iskren, ne sjećam se. Odavno to njihovo trućanje ne uzimam za ozbiljno, pošto em ne smiju da kažu šta misle, još kad to prevedu na engleski, niđe veze, oči moje lijepe. A još manje me zabolje da ga tu nešto branim. Ovo kad stave kacigu i potjeraju te konjiće, e to gledam, i to im pikam. A za razliku u motorima i natezanje pravila su zaduženi ovi Puig, Džarvis i ostali Tardoci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 445 Napisano April 29 Ducatista, 2900 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Amin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13391 Napisano April 30 Ne silazi, 6001 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postujem stav samo post iznad si se osvrnuo na neke od nas koji i to komentarisemo. Inace izjava je na italijanskom i vrlo dobro je znao sta prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15215 Napisano April 30 Ne silazi, 1152 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, mixa je napisao: ne valja Banjaja koga Bog nije dao za to Što ne valja? Tri titule za sada. Samo meni izgleda kao skakač s motkom a ne motociklista. Đe su kurve, đe su skandali? 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2351 Napisano Maj 1 Andragog, 4916 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ipak nešto ima https://mondo.rs/Sport/Ostali-sportovi/a1658418/Francesko-Banjaja-vozio-pijan-i-imao-nesrecu.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...