Crni_NS 71 Napisano April 23, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, Odlucio sam da prodam motor, pa cu u nastavku okaciti kratak opis kao i par fotografija. Ako imate dodatnih pitanje slobodno pisite. Motor uvezen iz Svajcarske, ja sam prvi vlasnik u SRB. U mom vlasnistvu nekih 5 godina i za to vreme nije puno vozen (vozio sam skuter), vise je stajao u garazi. Ove sezone je kupljen novi akumulator, uradjen mali servis (ulje i filte ulja), nastelovani ventili. Takodje sam promenio zadnji kocioni cilindar, kao i kocione plocice, dok je prednji kocioni cilindar repariran (zamenjene gumice). Motor lepo startuje (bez dodavanja gasa) i radi, lepo se ponasa u voznji, jako je udoban i mali potrosac (Rotax motor). Motor trenutno nije registrovan. Cena je 2300€ (moze neka korekcija na licu mesta). Promenio April 23, 2024 član Crni_NS 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1735 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Oodlican. Verovatno nešto najbolje za taj novac. Sretna prodaja 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp kolega.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 71 Napisano April 23, 2024 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, malitomic said: Oodlican. Verovatno nešto najbolje za taj novac. Sretna prodaja Da ne bude da ciga hvali svoga konja, ali slazem se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1735 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Od Twin sparka imao sam i običnog i Dakara, single spark, samo obicnog. Ovakav mi jos treba, pa da popunim spisak 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...