iceNick 0 Napisano April 16 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Planiram da prvi put samostalno promenim ulje na svom MT-07, 2022 godište. Da li može neko da mi kaže dimenzije podloške, koja se stavlja na zavrtanj kroz koji se ispušta ulje? Kataloški broj je 21411-19801-00 ( 214111980100 • . Gasket Part Yamaha - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU MSP is Europe’s most popular online parts supplier, buy new Yamaha manufactured • . Gasket from MSP, worldwide shipping using DHL I isto tako, da li neko zna gde može da se kupi, u Beogradu ili Novom Sadu. Ne mora da bude originalna. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano April 16 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne pošalješ upit Barelu? Cene na netu variraju od 3 do 5 EUR, ne mogu puno više od toga da traže, a nećeš da se cimaš oko transporta, carine itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 16 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 400 dinara u Barelu Sent from my M2101K6G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 16 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan U zivotu to nikad nisam promenio. PS ne mislim na ulje :) Promenio April 16 član Petre 1 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano April 16 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Petre je napisao: U zivotu to nikad nisam promenio Takodje, za 25 godina kako AKTIVNO vozim (i isto tako aktivno menjam ulje) ako sam podlosku zamenio 3 puta, prevencije radi, ne zato sto je pustala... Inace, aluminijumska podloska (12x16x1,5 npr.) kosta ispod 5 dinara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano April 16 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mi menjamo podlošku pri svakom malom servisu, za CBR/CBF Athena je 40 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 16 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ctam da je 2g aluminijuma u obliku podloske 400 din i ne vjerujem. Ja kupujem bakarne u radnji traktorskih dijelova za 30 din komad. Do sad sam uvijek mijenjao, da me neko pita zasto ne bih znao dati odgovor ali eto, jeftino je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 16 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ides u ovlašćeni servis zbog garancije, onda moraš i da platiš zlatnu podloškuSent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 16 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan To i nekako. Nemas nekog izbora, moras. Ja pomislio da postoji neko ko ode Barel namjenski da je kupi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 16 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, iceNick je napisao: Pozdrav, Planiram da prvi put samostalno promenim ulje na svom MT-07, 2022 godište. Da li može neko da mi kaže dimenzije podloške, koja se stavlja na zavrtanj kroz koji se ispušta ulje? Kataloški broj je 21411-19801-00 ( 214111980100 • . Gasket Part Yamaha - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU MSP is Europe’s most popular online parts supplier, buy new Yamaha manufactured • . Gasket from MSP, worldwide shipping using DHL I isto tako, da li neko zna gde može da se kupi, u Beogradu ili Novom Sadu. Ne mora da bude originalna. Hvala unapred! kad skineš odeš u radnju gvoždjaru pa kupiš istu takvu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iceNick 0 Napisano April 16 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato i pitam. Sve je to lepo originalno, ali je malo bacanje para. Ta originalna ima kao neki kanal po svom obimu, verovatno da lepse legne kada se zategne, tako da je kao "kulturnija". Second hand podloška ga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 16 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može i bez nove podloške može i sa starom koja čak i curi ako namotaš teflon trake na šraf. Teflon je otporan na baze kiseline, ulja, goriva i jako visoke i niske temperature tako da je baš idealno za to. Ja imam neku nenormalnu podlošku ko feder sve izjedna sa šrafom na kolima.kad je procurila namoto teflon i tako već 8 godina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano April 17 Drug član, 4755 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Planiram da prvi put samostalno promenim ulje na svom MT-07, 2022 godište. Da li može neko da mi kaže dimenzije podloške, koja se stavlja na zavrtanj kroz koji se ispušta ulje? Kataloški broj je 21411-19801-00 ( 214111980100 • . Gasket Part Yamaha - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU MSP is Europe’s most popular online parts supplier, buy new Yamaha manufactured • . Gasket from MSP, worldwide shipping using DHL I isto tako, da li neko zna gde može da se kupi, u Beogradu ili Novom Sadu. Ne mora da bude originalna. Hvala unapred!Поручи са Алија 300gr, 3$, имаш свакакву димензију. Сам шраф ти диктира унутрашњи и спољашњи ФИ, премери шраф.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...