Ivan3010 2 Napisano April 14, 2024 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam Tomos T14M juče mi je navoj za svecicu oblajzno u garaži imam Tomos Automatik A3 zanima me da li bi smeo da stavim glavu cilindra od tog automatika na moj T14M na par dana dok ne kupim novu glavu i da li će se motor pokvariti ako to uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1805 Napisano April 14, 2024 Drug član, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Popravi se navoj, stavi se helicoil, odeš kod nekog strugara, mašinsku radionicu ili sam ako znaš, ali očigledno nisu upućen pa prepusti majstorima.Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan3010 2 Napisano April 14, 2024 (promenjeno) U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Viđao sam da ljudi rade sa tim i gledao sam na internetu ali mi se cini kao da taj helicoil poveca tu rupu u glavi pa svecica nr bi odgovara ali nisam siguran mislio sam da moze sa ureznicom da se uradi Promenio April 14, 2024 član Ivan3010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 68 Napisano April 14, 2024 U prolazu, 65 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Odneses tu glavu kod nekog metalostrugara izbusi se veca rupa i ureze navoj . Onda napravi redukciju s novog navoja na navoj za svecicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano April 14, 2024 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmeš kirner i izlupas tačke u krug oko svećice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan3010 2 Napisano April 14, 2024 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, stari roker je napisao: Uzmeš kirner i izlupas tačke u krug oko svećice. Pa najboljr bi bilo ako nadjem original cilindar i glavu za njega i nemam problema samim tim ce mi kompresija biti i vise nego odlicna drugar ima original za t15 kompresija mu jr takva da kad stanr na kurblu moze da se popnr na nju i drzi ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...