MarkoTenere 24 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan X-lite X 602 Nolan N 62 Shoei XR 1000 Schubert R1 Suomi Vandal Potrebno mi je da odaberem kacigu za devojku, idemo na duzi put ;D Trenutno nosi neku AGV sa kojom mislim da ne bi izdrzala toliki put na motoru(suvise bucna i vizir ne dihtuje kako treba) Koja po vama ima najbolji odnos ulozeno-dobijeno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 31, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja ti se Shark? Po meni je to najbolja kaciga odnos cena-kvalitet. Cak se prodaje neka nova xs na forumu. Mozes i to pogledati. To bi bio moj izbor, bas zbog dihtovanja i buke. Nolan 62 ti je nagora, x-lite 602 je preskupa (mislim da je kod nas oko 350Eur, a ne vredi ) Shoei je vrh kaciga , samo je pitanje koliko ce se voziti mladica na motoru Ove ostale ne znam. Shark je meni vrh, nije teska, bas bih se odlucio za nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan I moj glas ide Sharku,imas jednog odlicnog u oglasima,xs velicina,ja inace nosim Shark kacigu i zadovoljan sam,za toliko novca ne mozes dobiti bolju kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Koristim Shoei XR1000, sa dva vizira, dodatak za nos i mrezica ispod brade. Nije teshka, dobro se provetrava, lako se odrzava, dostaje tiha, Zadovoljan sam. Mada je planiram prodati i uzeti Shoei Hornet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
butcher984 0 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug nosi Shoei XR 1000 i do sada je samo hvalio, nosi je vec jedno 2,3 godine i rekao mi je pre neki dan da ce kupiti crni vizir... U prevodu izgleda da mu za sada jedino smeta sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
butcher984 0 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih... Video sam na sajtu tu Hornet DS kacigu... Ono izgleda vrh, nisam mogao da verujem kakva kaciga... Jesi imao prilike da je vidis uzivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Vandal je odlicna kaciga ali joj mana moze biti to sto je bucna..ja to resavam cepicima na duzim turama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti kinta nije problem uzmi Schuberth. Najudobnija,najtiša (po tome ove ostale ne mogu da joj pridju)a ima i unutrašnji sunčani vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vandal je odlicna kaciga ali joj mana moze biti to sto je bucna..ja to resavam cepicima na duzim turama Ja imam Defendera, i ona je dosta bučna, za Vandala kažu da je još više. Ne verujem da bi to prijalo devojci na dužem putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug nosi Shoei XR 1000 i do sada je samo hvalio, nosi je vec jedno 2,3 godine i rekao mi je pre neki dan da ce kupiti crni vizir... U prevodu izgleda da mu za sada jedino smeta sunce Zaboravih... Video sam na sajtu tu Hornet DS kacigu... Ono izgleda vrh, nisam mogao da verujem kakva kaciga... Jesi imao prilike da je vidis uzivo? Nisam imao prilike je videti, Shoei Hornet uzivo. No, poucen ranijim iskustvima sa Shoei kacigama, predpostavljam da je dobra. Ne znachi da Shubert nije dobra! Chak shta vishe! Smatram je jednom od vodecih, u koje josh ubrajam, recimo Arai. No vodjen po onoj narodnoj "Koliko para toliko muzike" mishljenja sam da je Shoei dobar kompromis ulozenih para i kvaliteta. Sa druge strane, radije cu kupiti par Shoei kaciga umesto jedne Shubert. Tako cu, za skoro iste pare, menjati kacigu svake, recimo 3 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bih ja prodao moju shark rsf2 race.Kaciga je perfektna ne duva mnogo je tiha,ne magli.Jos ako nosi xs super ;D U svakom slucaju moja preporuka ti je shark ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd Aco baci koju sliku tog tvog Sharka.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Evo ide ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 3, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan @Aca035 Gde ti naslon za stolicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan X-lite X 602 Nolan N 62 Shoei XR 1000 Schubert R1 Suomi Vandal Potrebno mi je da odaberem kacigu za devojku, idemo na duzi put ;D Trenutno nosi neku AGV sa kojom mislim da ne bi izdrzala toliki put na motoru(suvise bucna i vizir ne dihtuje kako treba) Koja po vama ima najbolji odnos ulozeno-dobijeno ??? Ja imam Nolan N62... i za mene odlicna...ne znam zasto neki misle da je najgora.. nisam probao ostale koje navodis ali o N62 sve najbolje.. dobra ventilacija, ne pravi buku, moze da se stavi anti fog vizir (imam i ne magli nikada),lako kopcanje... i za svoju devojku sam planirao da uzmem iztu jer ima i roze sa zvoncicama... a kostala je 14000 prosle god u TeleTrejdu... e da i teska je 1350grama.. pa mislim da spada u lakse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 3, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne Nove AJKULE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan X-lite X 602 Nolan N 62 Shoei XR 1000 Schubert R1 Suomi Vandal Potrebno mi je da odaberem kacigu za devojku, idemo na duzi put ;D Trenutno nosi neku AGV sa kojom mislim da ne bi izdrzala toliki put na motoru(suvise bucna i vizir ne dihtuje kako treba) Koja po vama ima najbolji odnos ulozeno-dobijeno ??? Shoei XR1000 zbog sledecih stvari: -Najkomfornija je -Najlakse ces je prodati posle -Najbolja zvucna izolacija -Vizir odlicno dihtuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 22, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan X-lite X 602 Nolan N 62 Shoei XR 1000 Schubert R1 Suomi Vandal Potrebno mi je da odaberem kacigu za devojku, idemo na duzi put ;D Trenutno nosi neku AGV sa kojom mislim da ne bi izdrzala toliki put na motoru(suvise bucna i vizir ne dihtuje kako treba) Koja po vama ima najbolji odnos ulozeno-dobijeno ??? Shoei XR1000 zbog sledecih stvari: -Najkomfornija je -Najlakse ces je prodati posle -Najbolja zvucna izolacija -Vizir odlicno dihtuje I jedina od svih navedenih nema skidajucu postavu (osim obraza) sto bi u toj klasi moralo da bude standard. U ovom izboru je najbolja kupovina Suomy Vandal ako nije problem sto je malo bucnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Suomy bi jedina mogla da se poredi, ali samo Spec1R Extreme, eventualno Spec1R. Ali deluju jeftino, kao da su komplet od pur pene napravljene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 22, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Spec 1R, a pogotovu Extreme varijanta su dosta bolje kacige od XR1000. Spec 1R je trkacka kaciga koju je prije par godina naslijedila R varijanta koje je malo vise sminka nego sustinska razlika. I jedna i druga se danas nose na glavama vrhunskih trkaca. XR je korak ispod toga. Zavrsna obrada kod Vandala nije kao kod XR1000 ali je kvalitet neosporan, odlicna skoljka, vrhunska antialergijska i potpuno izmenjiva i periva unutrasnjost. Pogotovu je znimljiva jer su kod nas cijene za Suomy najjeftinije u regionu i za razliku u cijeni od XR1000 se moze dokupiti tamni vizir itd. I da, vandal je takodje kaciga koja je homologirana za SBK sampionat i bas nju na glavama nose Bailis, Biaggi i mnogi drugi, to je najjeftinija profesionalana trkacka kaciga kod nas (ovo je slucaj samo kod nas jer nekim cudom uvoznik ima neke dobre cijene inace su vani dosta skuplje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Spec 1R, a pogotovu Extreme varijanta su dosta bolje kacige od XR1000. Spec 1R je trkacka kaciga koju je prije par godina naslijedila R varijanta koje je malo vise sminka nego sustinska razlika. I jedna i druga se danas nose na glavama vrhunskih trkaca. XR je korak ispod toga. Zavrsna obrada kod Vandala nije kao kod XR1000 ali je kvalitet neosporan, odlicna skoljka, vrhunska antialergijska i potpuno izmenjiva i periva unutrasnjost. Pogotovu je znimljiva jer su kod nas cijene za Suomy najjeftinije u regionu i za razliku u cijeni od XR1000 se moze dokupiti tamni vizir itd. I da, vandal je takodje kaciga koja je homologirana za SBK sampionat i bas nju na glavama nose Bailis, Biaggi i mnogi drugi, to je najjeftinija profesionalana trkacka kaciga kod nas (ovo je slucaj samo kod nas jer nekim cudom uvoznik ima neke dobre cijene inace su vani dosta skuplje). Pa koji je to uvoznik,mala pomoc za nas koji nismo iz Beograda i ako nije problem koje su okvirno cene nekog vandal modela.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan to je najjeftinija profesionalana trkacka kaciga kod nas (ovo je slucaj samo kod nas jer nekim cudom uvoznik ima neke dobre cijene inace su vani dosta skuplje). Ovo onda menja stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 23, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa koji je to uvoznik,mala pomoc za nas koji nismo iz Beograda i ako nije problem koje su okvirno cene nekog vandal modela.Poz http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1594.0 Mislim da je Vandal 300 eura, samo ne mogu da se sjetim da li je to za jednu boju ili za grafiku. Posalji PP Stefan-u (napisao ti je komentar na prvoj strani), on je kupio Vandal pa ga pitaj koliko tacno je bila. Podji tamo, lijepo probaj kacige, vidi kakav ti kalup odgovara. Vandal ima malo veci kalup od Spec1R i Etreme-a (oko pola broja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Mart 9, 2009 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne idete na trke.Super extra performance zaista nije moranje.Nolan je sasvim o.k.Bolje odvojte neku kintu za Intercom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Ne idete na trke.Super extra performance zaista nije moranje.Nolan je sasvim o.k.Bolje odvojte neku kintu za Intercom A ne vozimo ni skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...