zheX92 47 Napisano April 8, 2024 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав колеге, ред је да се отвори и једна тема за нас што терамо огољене Тријумфе! Ово је моје љубимче 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10534 Napisano April 8, 2024 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Opaka sprava, jel to 765? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano April 8, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan A ti si kupio taj lepi, prelepi žuti? Odličan motor! Imao sam prilike da probam prethodnu generaciju 765RS, mnogo lud motor, a za ovu poslednju generaciju sam čuo da je još bolja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano April 10, 2024 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/8/2024 at 5:21 PM, Disko Nindža said: Opaka sprava, jel to 765? Да да, двоумио сам се између тридента и њега, ал пробна вожња ми је била довољна On 4/8/2024 at 5:34 PM, Jovan Ristic said: A ti si kupio taj lepi, prelepi žuti? Odličan motor! Imao sam prilike da probam prethodnu generaciju 765RS, mnogo lud motor, a za ovu poslednju generaciju sam čuo da je još bolja! Хвала на лепим речима, као што рекох горе, заљубио сам се после оне демо вожње, шта и како замислиш од њега, он тако испуњава Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 362 Napisano April 21, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam juce na Triumph demo danu, odusevljen sam kvalitetom, odzivom i snagom motora, iznenadjen koliko je udoban. Probao i Trident odmah zatim, sto nije bilo fer prema Tridentu tako potpuno razumem utisak @zheX92 Promenio April 21, 2024 član Djeronimo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vicent 4 Napisano April 22, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim Triumphasima, nije valjda da nas ima tako mali? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano April 23, 2024 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/21/2024 at 9:26 AM, Djeronimo said: Probao sam juce na Triumph demo danu, odusevljen sam kvalitetom, odzivom i snagom motora, iznenadjen koliko je udoban. Probao i Trident odmah zatim, sto nije bilo fer prema Tridentu tako potpuno razumem utisak @zheX92 Нема шта, човек све проба па види где му кез испод кациге највећи Мени је нпр. једина замерка била седиште, ал можда јер нисам дуго возио па се нисам навикао, остало је све како пожелиш тако с њим можеш 20 hours ago, Vicent said: Pozdrav svim Triumphasima, nije valjda da nas ima tako mali? Ијуууу свака част на примерку, боја је ... Ај па да нас је више Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...