Novus 138 Napisano April 6 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,Kupio sam novi akumulator za piaggio mp3, stavio ga i iz nekog razloga se posle 2 nedelje ispraznio. Kupio sam punjac Bosch c3, ali ne prepoznaje akumulator i nece da puni. Gledam na youtube, net i vidim da ako je skroz ispraznjen akumulator, ima problem pametni punjac da ga prepozna. Sve sam probao, samocjos nisam dodolao i pritisak sam sebi podigao na 300 sa 200, se..m se na pametne punjace ili sam ja glup vise nego sto treba. Da li neko ima iskustva sa ovakvim problemom? kako da pametni punjac prepozna akumulator. Nov je akumulator, zao mi da ga bacim.U napred hvala Sent from my SM-S916B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano April 6 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je problem sto je napon tvog akumulatora znatno ispod 10V tako da ga pametni punjac vidi kao... đubre Nadji negde obican punjac pa probaj njim da ozivis akumulator ili, sto je najpametnije, kupi novi. I proveri punjenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1292 Napisano April 6 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Većina ima jedan mod rada, gde on svakako pušta struju, kao staromodni punjač. Nađi taj mod, i ostavi ga sat dva, pa probaj na pamenti posle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1292 Napisano April 6 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Preleteo sam uputstvo za tvoj uređaj.probaj mod2 , 0.8 A gura konstantno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano April 6 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan uopste ne mogu mod da biram.stiskam mod i samo ovo izlazi...ahhhh...Hvala na savetima :-)Sent from my SM-S916B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1292 Napisano April 6 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Novus je napisao: uopste ne mogu mod da biram. stiskam mod i samo ovo izlazi...ahhhh... Hvala na savetima Sent from my SM-S916B using Tapatalk Trenutno si na 6volti, ti je verovatno Mod1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano April 6 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan stiskao i 2x brzo, pa jednom polako, 10000x samo mod i uvek istoSent from my SM-S916B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1292 Napisano April 6 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel otkačiš Aku kad probaš da menjaš mod? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano April 6 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne, ako otkacim, bezi u plavo, probao i to, zakacim, vrati se na isto, kao na slici iznad...zajebavam se vec 4h, izludeh :-) Sramota me da pocupam sve i bacim kroz prozor zbog komsija.Hvala na savetima i energiji, dizem ruke da ne dozivim infarktSent from my SM-S916B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano April 6 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ne, ako otkacim, bezi u plavo, probao i to, zakacim, vrati se na isto, kao na slici iznad...zajebavam se vec 4h, izludeh :-) Sramota me da pocupam sve i bacim kroz prozor zbog komsija.Hvala na savetima i energiji, dizem ruke da ne dozivim infarktSent from my SM-S916B using TapatalkZakači ga kablovima na automobil, upali motor kola pa ga malo dopuni alternatorom iz automobila.Kad malo podigne napon, onda ga nakači na taj punjač.Sent from my M2101K9G using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano April 6 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pokusacu jos to ujutru.Sent from my SM-S916B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano April 6 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nizak mu je napon tako da ga punjac "prepoznaje" kao 6 - voltni aku 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4252 Napisano April 6 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vidakn je napisao: Zakači ga kablovima na automobil, upali motor kola pa ga malo dopuni alternatorom iz automobila. Kad malo podigne napon, onda ga nakači na taj punjač. Sent from my M2101K9G using Tapatalk Ili nabavi "glupavi" punjač koji puni zadatih 12V. On će gurati dok ne digne na 12V,a onda prebaci na pametni. I proveri gde curi struja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 7 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Novus je napisao: Pozdrav, Kupio sam novi akumulator za piaggio mp3, stavio ga i iz nekog razloga se posle 2 nedelje ispraznio. Kupio sam punjac Bosch c3, ali ne prepoznaje akumulator i nece da puni. Gledam na youtube, net i vidim da ako je skroz ispraznjen akumulator, ima problem pametni punjac da ga prepozna. Sve sam probao, samocjos nisam dodolao i pritisak sam sebi podigao na 300 sa 200, se..m se na pametne punjace ili sam ja glup vise nego sto treba. Da li neko ima iskustva sa ovakvim problemom? kako da pametni punjac prepozna akumulator. Nov je akumulator, zao mi da ga bacim. U napred hvala Sent from my SM-S916B using Tapatalk Tako praznog ga vrati tamo gde si kupio za pocetak, trebalo bi da ti zamene, ako vratis punog nece. Mozda aku jednostavno ne valja. Kapiram da si skoro kupio, ne pominji nikakve probe punjenja pa sa novim proveri punjenje i "povlacenje" struje kada ga montiras, mozda negde vuce neku struju pa ce vise da zavarnici od recimo onoga sto treba za sat ako ima ili tako nesto. Promenio April 7 član Biker Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...