VLAD81 2099 Napisano Jul 1, 2024 Drug član, 521 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza ih, kud videh, odma kreće ideja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2099 Napisano Maj 5 Drug član, 521 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, tek sad bilo pravo testiranje kofera. Za tri dana 1000km puni do vrha i nije bilo nikakvih problema. Zadovoljan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2099 Napisano pre 13 sati Drug član, 521 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Opet se malo čačkalo nešto Naime, u izradi nosača, prva varijanta je bila da ne bude preširoko sa koferima pa sam ipak prepravljao da bi mogli potpuno da se otvore. Sada sam ipak odlučio da vratim na prvobitno jer mi se čini da mi više znači da bude manja širina motora. Kada već prepravljam, rešio sam i da ih podignem. Stara i nova varijanta U ovoj poziciji poklopac se otvara dovoljno da se može nešto uzeti ili staviti u kofer. Da li će biti dovoljno ili će nervirati, vreme će pokazati. Kad sam već tu, da se uradi i nosač centralnog, malo da se podigne i dobije još malo na otvaranju bočnih a i oslobodi malo prostora za recimo neku torbicu sa alatom. Opet savijanje cevi, varenje... Dodate poprečne cevi i odstojnici sa namerom da sa gornje strane dođe ploča. Za sada ovako I onda na kraju sve bude ovako nekako Da li će biti još prepravki, videćemo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...