tloken 50 Napisano April 1, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao sam danas ovu staru kacigu kod dede, znam da je kupljena kad i zoljice pre ~40 godina. Jedina stvar koja se nalazi izmedju glave i pleksiglasa su ova dva kaisa koja cini mi se ne rade nista specijalno. Kacenje samo jedno dugme kao ono na jakni, bukvalno bezbednost 0. Post nema preveliku pojentu, samo da svi vide koliko su tehnologija i bezbednost napredovali u poslednjih 40 godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1944 Napisano April 1, 2024 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas planove sa tom kacigom? Ako ti je za bacanje, ja se prijavljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 50 Napisano April 1, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, francuz69 je napisao: Jel imas planove sa tom kacigom? Ako ti je za bacanje, ja se prijavljujem. Deda je jos uvek koristi, cim prestane da vozi motor (meni pokloni), rado cu ti je ustupiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1944 Napisano April 1, 2024 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, svaka cast dedi, sjajno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...