perlx 531 Napisano Mart 31 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje dobru turing jaknu, mozda se nekome dopadne: "Prodajem Macna Fusor XL jaknu kupljenu prošle god i voženu možda 5 vožnji, kišu videla nije. Oprana na hemijskom pre pakovanja. Ima i kišnu i termo postavu, velike luftere na rukavima, grudima i leđima, a i NightEye panele koji svetle u mraku. Prodajem je jer hocu da kupim drugu a ne volim da nakupljam opremu. Cena 100e niža od nabavne - 270e. Za sva pitanja oko jakne 0695596249 Lazar" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 438 Napisano April 1 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Moram dodati da je ovo vrh jakna, istu vozim vec neko vrijeme, ista je prosla sertifikaciju kod mene na 2 stepena i na 45+ na istom putovanju. Sa jaknom nema greske! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Maj 2 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan I ja je imam i isti su mi utisci, al zapeo covek... Svakako, prodato, moze lokot Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...