MaxiS 2558 Napisano Mart 31 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh neku hidraulicnu dizalicu, kao sa slike, stajala par godina, i kad sam probao da dignem auto, nije htela. Tacnije dodje do nekle, i nema snage. Nece vise. Zna li neko, koje ulje ide u nju, i koja kolicina? Slika info karaktera. Nije moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Mart 31 (promenjeno) Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ide neko 26 ili tako nesto, probao da sipam od velike prese i nije htela da radi, tih ulja ima da se kupi al su pakovanja od 10l a treba 200 grama, imam tri dizalice i nikako da se nateram da kupim pa nek stoji. I nemoj da pokusas da sipas od servo volana, nece da rade sa njim, probao ma ni da makne. Promenio Mart 31 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Mart 31 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hidrol hd46, ima sa strane negde gumeni cep, dizalicu uspravis, sipas ulje do nivoa cepa, vratis cep 250-400din/L zavisi kog proizvodjaca uzmes. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Mart 31 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nece 46, sipao ga, imam ga od masina, tri dizalice i ni jedna nece da radi sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Mart 31 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga koristim za svoje dizalice (2 i 5T). Bez problema radi, mogu da uslikam flasu ako nesto znaci, kada kuci stignem.Kada se svo ulje istoci muka je isterati vazduh, sta god sipao.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Mart 31 Drug član, 4749 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh neku hidraulicnu dizalicu, kao sa slike, stajala par godina, i kad sam probao da dignem auto, nije htela. Tacnije dodje do nekle, i nema snage. Nece vise. Zna li neko, koje ulje ide u nju, i koja kolicina? Slika info karaktera. Nije moja Сипај ATF и не замарај се. Е сад зашто фали уља показат че кад почнеш да је користиш.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Mart 31 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Krokodilo je napisao: Е сад зашто фали уља показат че кад почнеш да је користиш. Pa mislim da je iscurilo. To bilo u nekom cosku, a dizalica stajala na krivo. Bila u ulju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4244 Napisano Mart 31 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, MaxiS je napisao: Pa mislim da je iscurilo. To bilo u nekom cosku, a dizalica stajala na krivo. Bila u ulju... Kolega misli da kad počneš da je koristiš pokazaće gde gubi ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Mart 31 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno, ali bas mislim da nije izgubila, da su gumice dobre. Mislim da je iscurilo. Svakako, kad pocnem da koristim, videcu sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15788 Napisano Mart 31 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moze iscureti jedino ako gumeni cep ne dihtuje dobro, ulje hoce da gubi zbog lose O-ring gumice na drukalici. Lako se rastura, ispodvijaj sve, isperi je dobro iznutra sa uljem (koristio za amorte 10 il 15W), zameni o-ring gumicu na drukalici. Sipaj i dolivaj ulje dok drukas dizanje, kad se skroz podigne idi na spusanje dizalice. Visak ulja iscurece, prebrisi krpom i idi opet na dizanje ali bez dolivanja ulja, spusti, vrni cep gumeni i probaj kako radi. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Gde si našao "O" ring? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je za paletar trebalo hd32 i kako nisam uspeo se snadjem za 3dl dobio je hd 46 i radi bez problema. Koliko sam shvatio svog konsultanta sve bi to trebalo da radi i sa hd46 tako da vidi ipak da nije neka gumica jos popustila unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Mart 31 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Satelis je napisao: koristio za amorte 10 il 15W I ja isto, radi odlično već duže vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano April 2 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce krenuo da menjam gume na autu, krenem onom klasicnom kineskom dizalicom, jedva ga nekako popeh i dizalica krenula da se uvija. Spustim auto, odem po tu hidraulicnu, A ona... "do nekle". Tu popizdim! Kako nemam garazu, sav alat na ulici, sednem na jedan od tockova (koji sam doneo za promenu seta), i rasturim je kao Darko gore... U svoj muci, ostavim sve na ulici i bacim se u pretragu po kuci... Nadjem identicnu, koja je uvijena, ali, hidraulika radi. Od dve napravim jednu, uvijenu bacim (ostavim samo deo sa hidraulikom), a zdravu koristim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...